Minikkuzum00 Kızlar mide spazmından acillik olmuştum ve aşırı kusmada olmuştu doktor gaviscon ve buscopan yazdı nöbetçi kadın doğum doktoru. Buscopan yerine eczane butopan verdi. Ben 3 defa kullandım ama tedirgin oldum ya kullanan var mı bildiğiniz var mı?
mucizem2304 Minikkuzum00 hamilelikte kullanılan ilaçlar farklı oluyor. Eczacı hamile olduğunuzu biliyor muydu
Minikkuzum00 mucizem2304 mide spazmı aşırı ağrı kıvranıyorum diye içtim birde kadın doğum doktoru yazdı diye güvendim ama içime kuşku düştü. Bir daha içmem ama bu ağrıyı ne yapacağım bilemiyorum
mucizem2304 Minikkuzum00 eczacı verdiyse bi sıkıntı olmaz inşallah uzun sürmez mide rahatsızlığınızda
Blueeberryy Minikkuzum00 ilk 3 ay icilmiyo yaziyo gebelik kategorisi biyerde b biyerde c yaziyo c icilmemesi gerek
Minikkuzum00 Blueeberryy acil deki kadın doğum yazınca içtim ama sonradan aklıma geldi. Artık içmem kendi doktoruma sormakta aklıma gelmedi unuttum. 21 haftalığım
Blueeberryy Minikkuzum00 gectimi rahatsizliginiz gaviskon icebilirsiniz ilk 3 ay diyo ama icmeseniz daha iyi kendi doktorunuza sorun bencede
Minikkuzum00 Blueeberryy gaviscon hiç işe yaramıyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Sabah aç karnına lansor içiyorum ama yok yine felaket ağrı oluyor. Benim kronik gastritim var. Mide krampları felaket ağrı kıvranıyorum resmen.