Altin23  Arkadaşlar eşim bundan kullanmaya başladı kullanan var mı yan etki gösterir mi bu tür ilaçalr?
Deryadeniz8 Altin23 bence doğal yollar deneyin bugün bir tarif gördüm tahin pekmez çörek otu ve zerdeçal bunu bir deneyin derim
Obirtazeanneee Bilmiyorum canım ama epimedium varsa iyi gelir diye düşündüm (üstte kalsın diye yazıyorum )
Altin23 Obirtazeanneee doktor bunu söylemiş 1500 liraya aldık bunu 1 ay kullanması gerekiyormuş :/ ben de salı günü HSG çektirdim o yüzden belki doğal yolla hamile kalırım diye düşünüyorum
Altin23 Deryadeniz8 doğal yollar da deneyeceğiz. Şöyle ki doktorun bu yazdığı tamamen doğal vitaminlerden oluşuyor. Ben de salı günü HSG çektirdim umutluyum o yüzden HSG sonrası gebelik şansı artıyomuş
yigitinannesiiiii Altin23 canım eşimde sperm şekli bozukluğu vardı kalitesi için bi ilaç yazdı ama bu senin attığından değildi kullanmaya başladı ama ben zaten o kullanmaya başlamadan hamile kaldım gibi oldu bende hsg çekilmiştim gebe kalmadan önceki ay rabbim inşallah sanada nasip etsin :))
Minikmucizem12 Bizde de aynı sorun vardı doktoru zeucit isimli bi takviye önerdi 1 kutu bitti diğeri tam yarıya gelmıstı ki hamile kaldım cok sükür 🙏 bu kutuyu bıtırınce tekrar test versin ise yaramamışsa bide zeucit deneyinn