Altin23  Arkadaşlar eşim bundan kullanmaya başladı kullanan var mı yan etki gösterir mi bu tür ilaçalr?
dnzc8 Altin23 bence doğal yollar deneyin bugün bir tarif gördüm tahin pekmez çörek otu ve zerdeçal bunu bir deneyin derim
Obirtazeanneee Bilmiyorum canım ama epimedium varsa iyi gelir diye düşündüm (üstte kalsın diye yazıyorum )
Altin23 Obirtazeanneee doktor bunu söylemiş 1500 liraya aldık bunu 1 ay kullanması gerekiyormuş :/ ben de salı günü HSG çektirdim o yüzden belki doğal yolla hamile kalırım diye düşünüyorum
Altin23 dnzc8 doğal yollar da deneyeceğiz. Şöyle ki doktorun bu yazdığı tamamen doğal vitaminlerden oluşuyor. Ben de salı günü HSG çektirdim umutluyum o yüzden HSG sonrası gebelik şansı artıyomuş
yigitinannesiiiii Altin23 canım eşimde sperm şekli bozukluğu vardı kalitesi için bi ilaç yazdı ama bu senin attığından değildi kullanmaya başladı ama ben zaten o kullanmaya başlamadan hamile kaldım gibi oldu bende hsg çekilmiştim gebe kalmadan önceki ay rabbim inşallah sanada nasip etsin :))
Minikmucizem12 Bizde de aynı sorun vardı doktoru zeucit isimli bi takviye önerdi 1 kutu bitti diğeri tam yarıya gelmıstı ki hamile kaldım cok sükür 🙏 bu kutuyu bıtırınce tekrar test versin ise yaramamışsa bide zeucit deneyinn
Zdiyebiri Minikmucizem12 maşallah ne güzel bende bu ilacı sipariş ettim. Eşinizin değerleri nasıldı? İlaçtan sonra nasıl oldı?
yigitinannesiiiii Zdiyebiri eğerki eşinizin spermlerinde şekil bozukluğu gibi bi durum varsa bu gebe kalmanıza engel değil eşimin doktoru öyle demişti öylede oldu ama ilaç verdiyse onu kullansın şansınız artar sende güzelce rahim filmi çektir ben çektirdikten sonra 1 kere regl gördüm sonra gebe kaldım
Zdiyebiri yigitinannesiiiii biz de sayı da az, ileri hız da az 😞 takviye aldım, inşallah yükselir değerler. Değerleri biraz olsun yükseltip hsg çektirmek daha mantıklı gibi. Siz sperm sayısını hatırlıyor musunuz?
yigitinannesiiiii Zdiyebiri hatılamıyorum canım sonucu atsam anlarmısın sıkıntı yoktu sayıda diye biliyorum doktor ilaç verdimi peki spermler için takviye dediğiniz o mu
Zdiyebiri yigitinannesiiiii evet evet ilaç olarak birşey vermiş miydi diye merak etmiştim ama açıkcası zaten eşinizin değerleri iyiymiş
Zdiyebiri yigitinannesiiiii değerleriniz iyiymiş sizin..bizde böyle değil malesef attıgınız için çok teşekkür ederim. Ne kadar iyi birisiniz, yardımcı olmak adına yazıyorsunuz. Rabbim gönlünüzden geçenleri kabul buyursun
yigitinannesiiiii Zdiyebiri rica ederim ne demek yardımcı olabildiysem :) Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah Zdiyebiri ilaç vermişti doktor ama yukarda dediğim gibi pwk kullanamadan ben hamile kaldım sayısında sıkıntı yoktu ama çok fazla şekil bozukluğu var demişti buda spermlerin tutunmasına yada yumurtaya ilerlememesine vs sebep olabiliyormuş biz 2. Çocugu düşünüyorduk rabbim nasip etti çok şükür ama 1 seneyi geçkin denedik olmadı dedik artık bi doktora gidelim galiba doktora gittikten sonrada biraz stresimiz azaldı streste çok büyük etken