Sarkac Kızlar adet günüm bugündü kan verdim 2 çıktı yükselir mi sizce daha adet olmadım yarında olmazsam şüphe vardır benim çünkü düzenlidir şaşmaz.
minikbebegim06 Sarkac 0 ya da 5 çıkması arasında hiçbir fark yok maalesef iki değerde negatif 5 üstü görürseniz eğer pozitif
Edanur60 Sarkac adetime 1 hafta falan kala diş çekimi yaptırıcaktım zorunlu olarak kan verdim ve 0,000 çıktı 1 hafta sonra adetim 1 gün geçti ve aynı saatte kan verdim bthcg 155 lerde falan hamile olduğumu öğrendim şuan 27.haftaya girdik çok şükür
CansuuBlogg Sarkac sana çok basit bir örnek vereyim canım ben aralık 21 aşılama oldum dr bana 12. Kan testi ver dedi ben dayanamadım aşılamanın 10. Günü test verdim yani 31 Aralık da çıkan değerim bide 3 Ocak da verdim oda foto da mevcut umarım sende öyle olursun hamile çıkarsın ve dr yarın tekrar kan vermemi söyledi değer yükseldimi diye :)
Sarkac Ecrin_Su47 doktora görünmedim sadece kan değerine baktırdım bende merak ettim sonra yükselen varmi
Sarkac minikbebegim06 evet bende biliyorum adet olmadigimda 2 gün sonra yükselen oldum diye merak ettim
Zliha01 Edanur60 benimde adetime 10 gün var fakat göğüslerim aşırı hassaslaştı dokunamıyorum bile ağrısından özellikle uçları çok ağrıyor eşimin ısrarıyla kan verdim 0.100 çıktı adete kadar değişme ihtimali vardır değil mi 🥹
AnneeeG1 CansuuBlogg senin bu değerleri görünce heyecandan öldüm resmen bende 29 aralıkta çatlatma iğnesi oldum 15 gün sonra yani 13 ocakta kan verdim 1.32 çıktı ve hala regl olmadım pzt kan vereceğim inşallah senin gibi yükselmiştir canım inşallah bir şey olmamıştır ve gebeliğin ilerlemiştir güzelce en son kan verdiğin de kaç çıkmıştı senin 🫶
CansuuBlogg Sarkac inşallah dua et minik mucizen vardır inan 4.5 senedir evliyim gitmedim doktor ziyaretler hocalar kalmadı çok şükür bir mucizem oldu sağ Salim kucağımıza alırız Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu 🥹
Sarkac CansuuBlogg canm şükür iki evladım var benim büyüdüler son bir tane daha yapalım dedik inş vardır senin adına çok sevindim inan bizim komşu vardı kadının 10 yıl olmadı sonra artık tedaviyle oldu cocgu bir yasndayken ikinciye hamile kaldı şaşırdı inşallah seninde öle olur