GamzeCan Ayan__ doktor ne zaman gerek görürse o zaman yapıyo canım 24. Haftadan sonra yapılabiliyo, riskin mi var?
Kdrszn Benim arkadaşım tek yumurta ikizlerine hamileydi 36. Haftasında yaptırdı sonra Sezeryan oldu erken doğum riski vardı
EniseEsila Erken doğum riski var bende 31 haftada hastenese yattım ve ciğer geliştirici yaptılar 33.haftada yine gelmek istedi kızım yine ciğer geliştirici yapıldı. Endişe etmeyin olumsuz bir yanı zararı kesinlikle yok bu haftalarda ciğerleri gelişmediği için olası bir doğum olursa bebeğin diş hayata uyum sağlayabilmesi için bu ilaçlar.
MerveNural Bana 32 haftada bebek erken gelebilir dedi doktorum ama bu igneleri hic yapmaktan bahsetmedi. Sonra 35 olunca baska bi doktora gitmek zorunda kaldim. Erken dogum riski var dedim doktor da bana 35. Hafta da erken dogum diye bisey yok 35 ten itibaren bebek istedigi zaman gelebilir dedi bu tehlikeli bişey degil seni neden korkuttular dedi ve bunu 2 doktor söyledi durduk yere bu igneyi yaptirmamali demek ki 29 falan olsa tehlikeli ama 35 ten sonra erken dogum denilmiyormş