Husna_2021 La_sumom göğüs pedi kullanıyorsanız ya da peçeteye falan zeytinyağ sürüp koyun rahatlatır yeni emdiği için ve tam anlamıyla süt olmadığı için sertleşip acıyor bende de olmuştu zeytinyağ yumuşatıyor
Husna_2021 La_sumom kenarında çatlak oluşuyorsa da emzirme pozisyonuna bakın bazen yanlış emzirmeden de yara oluyor hiç bir krem fayda etmemişti bana dediğim gibi zeytinyağı ve doğru tutma ile geçti
Dfnsyn Husna_2021 ben de 30+3 gebeyim. 2 gündür dönüşümlü olarak meme ucu ağrım oluyor geçiyor sonra. Sebebi ne olabilir
Husna_2021 Dfnsyn süt oluşmaya başlamıştır o yüzden olabilir doğuma yakın sizde kullanabilirsiniz zeytinyağı yumuşak tutar daha rahat edersiniz
Husna_2021 Dfnsyn ilk çocuğumda yanlış hatırlamıyorsam bende de oluyordu ya hiç sütüm akmadı benim ama sarı su oluşuyordu birinde sıkmıştım çıkmıştı ama pişman oldum çocuğumun ilk sütü boşa gitti diye doğumda da hemen gelmişti süt
Husna_2021 La_sumom ben YouTube dan izlemiştim emzirme pozisyonu onunla iyi oldum meme ucu kopacak sanmıştım ben geçmiş olsun hemen iyi olur faydasını görürsünüz inşallah