Sevimaltnn Hamişler cinsiyeti ne zaman öğrendiniz 12.haftamda doktora randevum var ikili tarama yaptırıcam cinsiyeti belli olurmu 12.haftada sizler kaçıncı haftada öğrendiniz 🥹🥹🥹
Sema0343 Sevimaltnn devlet hastanesine gıdıyorsanız eğer bu süreç uzayabilir ben özelde 1 hafta önce 14 haftalikken erkek olduğunu öğrendim😀😀
Merveogulganmis Gosterırse eğer doktor yuzdelık olarak soyluyor. Benım gecen haftaydı gttıgımde kapalı ve ters donuktu daha yuzunu bıle duzgunce yan pozısyonda bılr goremedık hep popo donuk 😂😂
cansuilkhun Haftada tahminde bulundu ama bidahaki ayı bekle dedi doktorum bende çok merak ediyorum salı günü randvum 16 da belli olur inşallah ☺️
Sevimaltnn Leylasiva21 o kadar geçmi öğreniliyor ya çok sabırsızım bi an önce öğrenip alışveriş yapmak istiyorum😁😁
Sevimaltnn Sema0343 özele gidiyorum canım ama birde erkekler daha çabuk belli edermiş diye okudum sanki
Leylasiva21 Sevimaltnn ya doktor randevum o zamandı ilk kızımda 15 haftada netleşti evet ilk çocukta heyecan çok oluyor sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
2Princess1Mom Sevimaltnn Hayır, devlet hastanesine gittim ikili test için. Birşey demedi bende orda söylemiyorlar zaten diye sormadım🤭
monica50 erkekse öğrenme ihtimalin yüksek canım ben 9+5′ken doktorum pat diye erkek bu dedi şok oldum. 12. haftamda başka doktora gittim teyit etmek için, o da evet kesin erkek dedi bekliyoruz bakalım 🥰
Sevimaltnn monica50 ayy çok erken öğrenmişsin sen sonradan değişebiliyorya öyle olmasından korkuyorum alışveriş yaptıktan sonra vs 😂😂
Sema0343 Sevimaltnn Ben normalde devlet hastanesinde muayene oluyorum özele mecbur gitmem gerekti bebeğin pozisyonu çok uygundu biraz erken öğrendik ben normalde süprizle öğrenmek istedim hatta Doktor’a kağıda yazarmısınız demiştim renkli ultrasona geçince net bir şekilde doktor söylemeden anlamıştık 😀😍 Hep kız hissediyordum ufak çaplı şok geçirdim.
Esma3222 Sevimaltnn devlet hastanesinde soylemıyolar ama bana doktor ıkılı testte yani 12 haftada göstermeyen genelde kız oluyo dedı ama erken falan dedı şuan 23 haftadayım ve kızımı beklıyorum 🥰 ayrıntılı ultrasonda ogrendım o zamana kadar soylemedıler
monica50 Sevimaltnn kız denirse alışveriş yapma bekle bence de ama bana açık açık pipi gösterildi değişme ihtimali olmuyor pek erkekte 😅