De25 İmkan olduğu sürece tercih edilmesi daha mantıklı geliyor bana. Her özel hastaneyi desteklemiyorum güven sebebi ile ama devlette de artık güvenmek çok zor. Ben devlet hastanesinde çok zorlanıyorum.Sıra gelmiyor, çok kalabalık, ilgi alaka yok. Bir röntgen ultrason vs aylar sonra verilebiliyor, odalarda bir den fazla kişi kalıyor ve diğer kişinin ziyaretçisi oluyor veya o uyanık oluyor sen uyuyorsun ses oluyor vs yani her yönden çok zor geliyor bana. İlk hamileliğimde kızım kalp hastasıydı birden çok devlet hastanesinde yatış yapmak zorunda kaldık çektiklerimi yazsam roman olur.Bir devlet hastanesinin tavrı ve davranışı sütümün kesilmesine neden oldu o dönem. 3 ay önce eşim trafik kazası geçirdi ambulans en yakın devlet hastanesine götürmüş kaza geçirmiş yaralı adamı tomografiye ben götürdüm mesela iki gözüm iki çeşme çünkü hasta bakıcı yok. Tomografide eşim atak geçirdi nefessiz kalıp bayıldı 10 dk sinir krizi geçirdim adam ölüyor diye eşim ayıldıktan sonra doktor geldi falan çok şey yaşadım maalesef o yüzden imkan el verdikçe özel tercihim benim. Çok şükür şirketim karşılıyor muayene test tahlil vs hepsini o sebeple özele gidiyorum ilgi,alaka var.Kafan daha rahat oluyor. Çalıştığım için cumartesi gidebiliyorum izin almam gerekmiyor. Her an doktora telefondan ulaşabiliyorum.Odada teksin mahrem açısından ve rahatlık açısından daha konforlu.Testler,tahliller vs çok sıra beklemiyorsun kolaylıkla hallediyorsun daha stressiz oluyor. İmkan olmasa özele zorlar mıydım bilmiyorum ama yine özelde doğum yapmak isterdim sanırım. Allah devlette de özelde de iyi doktorlar çıkarsın karşımıza inşallah