De25 ahshshs bol kaoslu bir post :)) tamamen tercih meselesi devlet veya özelde yapmak bence , bazı devlet hastaneleri berbaaaatttttt insanla ilgilenmiyorlar ama bazıları da çok iyi doktor meselesi biraz da diye düşünüyorum, ilk oğlumu devlette doğum yaptım çok çok memnun kaldım ebeler falan çok kibardi , geçen gün nts de bir kadın ile sohbet ettik aynı yıllarda o da aynı hastane de doğum yapmak için geldiğinde köpek gibi azarlıyorlardi dedi direk eşimi aldım özele gittim doğumu orda yaptım diye anlattı, biraz da şans işi devlet , özelde öyle değil para verdiğin için beklentin oluyor karşılamak zorundalar yani insanlar bir sürü para döküyor devletteki o kötü muameleyi gormemk için bu yüzden tercih ediliyor ki bence gayet yeterli tercih diye düşünüyorum asla özelde muayene bile olmadım sadece bir kere detaylı ultrason çektim, ama özele gidenleri bu şekilde gözlemledim, birde kötü devlet hastanesi tecrübesi olanlar gidiyor, ahh Allah iyi insanlarla karşılaştırsın kızlarrr, özele gidip te işini kötü yapan doktorlar var kadını riskli durumda şehir hastanesine sevk etmişler korkupta , biraz da doktor ile alakalı. Hepimizin su gibi doğumu olur inşallah, iyi doktor , ebeler , hemşireler iyi insanlarla yolumuz kesişir, amiiiinnn 😅😍😍