Citirmom İlaç kullanıyor musunuz kızlar? Günlerdir kabızım hiç yapamıyorum, korkudan ıkınamıyorum da 😔 activia yiyorum, yağlı yemek yiyorum, meyve meyve suyu hepsini denedim olmuyo
Nhrr Citirmom duphalac diye ilaç yazdı doktorum çok zorda kalırsam sabah aç karnına içiyorum işe yarıyor hemen direkt bağırsaklara iniyormus ilaç. Onun dışında bamya yemeği iyi geliyor. Kefir, kayısı,incir bunları tüketiyorum.
Edizhr Citirmom canım aspir yağı sabah aç karnına ve akşam yemeğinden önce yine aç karnına 1 yemek kaşığı iç düzenli bir şekilde kabızlık sorunun falan kalmaz ama önce bir doktoruna danış gebelikte tüketilir mi bilmiyorum ben diyetteyim kabızlık aşırı oluyordu şimdi içiyorum o kadar rahatım ki anlatamam
babyandmom__ Citirmom Kaç haftalıksınız? Eğer demir ilacı kullanıyorsanız onu değiştirin. Ben bu şekilde çözüm buldum
Mucizem3501 Selam doktorum duphalac yazmıştı kabızlığa iyi geliyor. Kendi doktorunuza danışıp onay verirse kullanabilirsiniz.
Salihaa42 Zararı var mı gebelikte bilmiyorum ama normalde ben acılı şalgam aç karnına 2-3 bardak içince karnımı fena bozuyor. Tansiyon varsa tabi içmeyin