Ftmaa-clbb Biz hepsinden yaptık açık alanda balonlarla süsleyip arka plan oluşturduk pasta yaptirmistik boyada vardı boyayı resim çekmek için ve tişörtler ani kalsın diye yaptık yangın söndürme tüpüyle de cinsiyetini öğrenmiştik
Obirtazeanneee Yarenn24 sol üstten resim ekleye tıkla ordan ekle bağlantıyı Kopyala buraya yapıştır canım
Yarenn24 Obirtazeanneee denedim olmadı kuzum ya 🥲 ben şöyle yaptım cinsiyeti temmuz ayında öğrendim havalar sıcak olduğu için bizim burda çok güzel bi göl var piknik alanı yapmışlar etrafını girl boy yazan iki adet balon ortaya beyaz temiz bir örtü serdim ve çerçeve içinde bebişimin ultrason görüntüsü vardı eşim cinsiyet balonunu patlattı içinden pembe minik kağıtlar döküldü video olarak çektik bir de bi kaç tane resim çektik çok güzel anı kaldı 💖🥰
gezentianne Obirtazeanneee İlk hamileliğimde yapmıştım.Çok part gibi değildi aslında ama sitenin basket sahasında yakın arkadaşlarla toplaştık doktorumuz cinsiyeti en yakın arkadasıma yazmıştı . O da basket filesinin içerisine renkli tüyler koydu. Eşimle biz basket attık ve tüyler yere döküldü🥰 Yaz mevsimiydi açık havada piknik gibi kutladık fotoğraflar çektik. İkincide hiç bişey yapmadım keşke yapsa mıydım diyorm bazen🥲🙈 Ama dayanamadm cok merak ediyordum hemen öğrendim fetal dna ile 😂😂
Obirtazeanneee gezentianne ayy bende dayanamıyorum çok merak ediyorum 14 haftalık olduk bakalım nasip rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin ❤️
bereninannesi__ Obirtazeanneee biz eşimle doktordan öğreneceğiz ailemiz şehir dışında. Ara tatilde yanlarına gidince pasta ve ufak bir süsleme ile onlar öğrenecek inşallah 💜
gezentianne Obirtazeanneee İlk hamileliğimde yapmıştım.Çok part gibi değildi aslında ama sitenin basket sahasında yakın arkadaşlarla toplaştık doktorumuz cinsiyeti en yakın arkadasıma yazmıştı . O da basket filesinin içerisine renkli tüyler koydu. Eşimle biz basket attık ve tüyler yere döküldü🥰 Yaz mevsimiydi açık havada piknik gibi kutladık fotoğraflar çektik. İkincide hiç bişey yapmadım keşke yapsa mıydım diyorm bazen🥲🙈 Ama dayanamadm cok merak ediyordum hemen öğrendim fetal dna ile 😂😂
Ebru_ebru Obirtazeanneee şöyle ilk önce gelenlerden ilk önce boya almıştım parmak izi alıp isimleri yazıp hatıra kalsın dedik daha sonra video çektik kim ne düşünüyorsa diye süsleme yapıldı ama video olduğu için atamadım fotoğraf bulursam atacağım hemen 🥰