Obirtazeanneee Kızlar yapmak istiyorum öğrenmeme 1 hafta kaldı sizce nasıl yapmalıyım siz nasıl yaptınız
Muhammedmomss Obirtazeanneee ben evde yaprım gelen missfirler bşşeyler yaptı pasta ysprırdım bende balon seti aldım trendyoldan isterseniz atarım
blackeagle Obirtazeanneee ben trendyoldan içinde siyah balon olan set aldım bı erkek bı kız bebek balonuda vardı evimizin bir odasinı süsledik siyah balonuda arkadaşıma verdim benimle birlikte cinsiyet öğrenseğimiz gün geldi doktor kağıda cinsiyeti yazıp ona verdi o hazırlayıp balonu bize getirdi öyle arkadaşlar ve aile arasında balon patlattık bir de mavi pembe bir pasta yaptım kendim en sade olan bu şekilde bence ☺️ sette bu
piiremsesinannesiii Obirtazeanneee ben bir balon almıştım eşimle sahil kenarına gittik ordan geçen birine rica ettik bizi videoya çekmesi için bu şekild eöğrendik yani sade ve çok güzel anısı olan hatta çeken abinin sesi videoda o kadar komik ve güzel ki oha kız ben bile sevindim ya falan diyor arkadan
Mavikizkaracocuk Ben dün yaptım henüz ve çok çok sade yaptım örnek atayım. Hem balon hem pasta yaptırdık
Dilaraa0740 Muhammedmomss bende bu sefer evde yapmak istiyorum ilkinde çok büyük yapmıştım fotoğraf falan atabilirseniz fikir olur
Obirtazeanneee blackeagle eşimle baş başa olmak istiyorum canım doktor yazar bana verir bende pastacıya veririm dedim
blackeagle Obirtazeanneee oda güzel fikir yorumuma tekrar bak istersen balon setini paylaştım fikir olur sanada canım 🌸
chngmom Obirtazeanneee biz de eşimle baş başa öğrenmek istedik doktora kağıda yazmasını istedik kağıdı ablama verdim mavi ve pembe boya almıştım ablamın öğrenince tabağa boyayı hazırlayıp bize vermesi için o yan odada hazırlayıp getirdi biz de eşimle gözlerimizi bağladık beyaz tişörtt giydik elimizi boyaya bulayıp tişörtlerimize sürdük o anda da video çektik tatlı bi anı kaldı bize 🫶🏼
Obirtazeanneee Gamzee35 mükemmel olmuş canım ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah o tüpü nerden temin edebilirim
Gamzee35 Obirtazeanneee Amin inşallah Allah razı olsun sende sağlıkla al inşallah kucagına cinsiyet tüpünü trendyoldan alabilirsin 🌸
Yuuki Mavikizkaracocuk Bende aslan burcuyum ama hiç böyle düşünmüyorum 😄 aslanın adı çıkmış şatafatlı diye bence
Beequeen Cinsiyeti doktorum kağıda yazdı, pastaneye verdik ve sadece bir pasta yaptırdık. Akşam eşimle birlikte kestik ve cinsiyeti öğrendik. Yani kendi aramızda bir parti oldu :)