Muhammedmomss Kızlar 28 günlük bebeğime sütümü sağıp vermek istedim ama çocuk çekiyo çekşyo sğt azalmıyo 1 numaralı başlık acaba küçükmü geliyo başlık neden öyle oluyo anlamadım
Muhammedmomss Muhammedmomss bide o biberonun başlığını güzel tuttu öbğr türlü emzikleri tutmuyo onun gibi emzik önerir misiniz
tugcesakzci Muhammedmomss küçük geliyor olabilir. 2 numaraya geçebilirsiniz. 2 numaranın 1 aylıktan itibaren kullanımını öneriyorlar zaten
Gokturkmom_ Muhammedmomss 4günlükken denedim benim oğlumda çekemedi lansinohla besledim ilk etapta şuan 27 günlük 3numaralı başlıkla içiyor avent biberonla
Muhammedmomss Gokturkmom_ ay bende korktum çocuğumdamı sıkıntı var diye 🙁 niye öyleki başlığı değiştirmek gerek ozaman
Gokturkmom_ Muhammedmomss evet çene kuvveti güçlenmeden aventte biraz zor çekiyorlar galiba bizde sizinle aynı durumu yaşadık .Çözümü lansinohta bulmuştum şuan aventle devam ediyoruz
Bnguuu_102 Muhammedmomss değiştirene kadar bir toplu iğneyi ısıtıp çok az genişlet bilirsin ama dikkatli ol alana kadar idare eder en azından