secretgarden07 Sevvalaydin 4100 olarak ölçtü ultrasonda tabi yanılma payı da var dedi doktor. İlk gebelikte 3800 doğurmuştum
Sevvalaydin iiliya12 evet ilk doğum esim izini bitiyor o yüzden yarın suni sancı verip açılmaya bakacaklar hayırlısı olsun inşallah
Sevvalaydin Byrmm 2 gün önce doğurdum suni sancıyla açılma olmadı sezeryan oldum çok şükür kızıma kavuştum ağrılarım çok
Byrmm Sevvalaydin bende aynı şekilde oldu suni aldım açılma ilerlemedi bebeğin kalp atışları düştü sürekli riske atmak istemedik iki acıyıda yaşamak yordu beni. Ama kızımı sağ salim aldm kucağıma çok şükür.
Alina_ Sevvalaydin 41 hafta oldum pazartesi suni sancı ile başlatacağını söyledi doğumu alt kısımda baskı hissediyorum arada ama gelen giden yok
Sevvalaydin Alina_ suni sancı verdiler ama açılmam 3 cm anca oldu doktor açılmaya kontrol etmesi daha acı verici oluyor dayanamadım ben suni sancı nefes aldırmıyor insana sezeryan oldum şimdi de oturamiyorum yuruyemiyorum 2. Günüm
Alina_ Sevvalaydin Geçmiş olsun canım bende açılma olmaz diye korkuyorum inşsllah kendi sancılarım olur iki gün içinde
Sevvalaydin Byrmm sizinde sezeryan ağrılarınız çok mu yarın 4 gün olacak ben hala yataktan tek başıma kalkamıyorum