Rabia97 Sevgiiss 9.30 a kadar kan alınıyor diye biliyorum çok erken gitmemiz lazım en geç 9 da orada olsanız işiniz görülür bence 1 gün sonra sonuç çıkıyor
Birmucize17 Sevgiiss bulunduğunuz şehre göre değişir bizim 11e kadar alıyorlar sonuç için de ben tüpün üzerindeki barkodun fotoğrafını çekiyorum oturduğum ilin sağlık ocağı tahlil sonuçları sayfası var oradan bakıyorum akşam5 civarı çıkmış oluyor
Eda42_ Sevgiiss Sabah 9 gibi sağlık ocağıni arayın sorun en iyisi öyle olur Bizim burada on bire kadar alınıyor sonuç birgün sonra çıkıyor
Sevgiiss Rabia97 öyle mi ya çok erkenmiş oğlumu kreşe bırakmam lazım önce , 10.30 gibi gitsem almazlar mı
Parinas Sevgiiss her yer farklı olabilir ya arayıp sormak lazım. Bizim burda 9.30 a kadar alınıyor öğleden sonra çıkıyor. Ama merkezi olmayan yerlerde ertesi güne sarkabiliyormuş kanların gitmesi falan zaman alıyor
nisoom01 rozamomy ebelerde mi grevde olucak canım haberiniz var mı kan almazlar mı yarın gitsem kan verecektim de
Eda42_ nisoom01 Ebeler doktor onay vermeden kan almıyor diye biliyorum ama yine de sağlık ocağıni arayıp öğrenebilirsiniz
AyseKadioglu Bütün sağlık ocağındaki çalışınlar katılmıyor greve. Bizimkiler hep çalışıyor valla :) Benim olduğum ilçede saat 10a kadar alınıyor mesela. O yüzden erken gitmeni tavsiye ederim. Her sağlık ocağında farklılık gösterebilir