Burnosunn_annesi Normal hayatta da nefret ettiğim bir şey birisi WhatsApp’tan bir yerden mesaj atar sorar sonra yazarsın vaktini harcarsın Bir de görüldü atar işi bitmiş gibi emoji atar ya kızlar benim aynı fikirde olan var mı 😂😂
Hayelllerhayatttlar Burnosunn_annesi böyle bi post bende açmıştım bir ara ya bu hesapta yada eskisinde 😀 senin sorun için zamanımı harcamışım yazmışım sende teşrif edip bi cevap yazamıyorsun nefret nefret nefret ederimmmmmm bide o harcadığım zaman haram olsun diyormuşum 😀😀😀(( Allahım tövbe öyle bişey demiyorum)) başımın gözümün sadakası olsun 😀
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom öyle ya kuzum hayır orada bir ne oluyor anlamıyorum cool mu oluyorlar ya da çok mu meşguller o kadar mı 😂😂
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi bazılarına uzun uzun anlatıyorum beyeni atıyor sonra diyorum ah salak kafam ne işin var yazmasana😒günlük hayattada aynı yani bakıyorum durumuma bakıyor ama yazdığıma bakmıyor sözde arkadaş adı
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi zaten insanlık yaramıyor onlar bişey sorsa zırt herşeye cevap veren ben ben bişey sorduğumda asla bakmayan insanlar olduğu sürece ben kazık yemeye doymicam sanırım 🤣🤣
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom Ben de artık çok muzdaribim insanları çok iyi niyetle merhametle yaklaşıyorum sonu hüsran ama🥺
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi boşver kuzum ya sen kendini bildikten sonra aramayanı arama yazmayana yazma net👌
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom kız mesele zaten işleri düşünce yoksa ben zaten az ve öz insan olsun istiyorum ki öyle de yapıyorum 😂
Burnosunn_annesi Hayelllerhayatttlar ya burada da normal hayatta da karşılaştığım için bana mı denk geliyor diyorum beni mi buldu yoksa ben mi çekiyorum 😂😂😂