Cacaege Hayallerdualaraemanet140822 hiç endişeniz olmasın zamanla alışırlar ne içinize siniyorsa onu koyun🌸oğlumun adı Çınar kayınbabam ilk zamanlar pınar mıydı neydi diyordu şimdi dilinden düşürmüyor 😂şimdi de Ardıç düşünüyoruz bakalım buna ne uyduracaklar ❤️😂
Hayallerdualaraemanet140822 Cacaege ayy Allahım nasıl o kadar güzel bir isme pınar derler 😂 Ardıçta çok güzel ismiyle büyüsünler inşallah 🥰💕
Hayallerdualaraemanet140822 Gulsena09 amin çok teşekkür ederim inanın o kadar değişik bir aile ki fikirlerini asla sormadım ya o yüzden bencede böyle yapıyorlar çok haklısınız 🥰
Cacaege Hayallerdualaraemanet140822 insallah canım sağlıkla dünyaya gelsinler hayırlı evlat olsunlar ❤️
monica50 ben olsam asla vazgecmezdim söylenemeyecek bir isim değil bilerek yapıyor olms ihtimalleri yüksek. siz gönlünüzden geçeni koyun söyleyemeyen utansın
Hayallerdualaraemanet140822 monica50 çok haklısınız ben düşünemedim işte böyle yapabileceklerini çok teşekkür ederim 🥰💕🌸
Byrmm Hayallerdualaraemanet140822 bizde inci ismine karar verdik doğuma iki gün var. Ama incik yada incir diye dalga geçer gibi söylediler çok sinirim bozuldu. Doğduktan sonra duyarsam lohusa psikolojisiyle kalp kırarım diye korkuyorum. Ama değiştirmek istemiyorum hiç. Nolck bakalım.
Hayallerdualaraemanet140822 Yaseminkayaa yaa bencede çok güzel ama ölüm çiçeği anlamına geliyormuş herhalde
Yaseminkayaa Hayallerdualaraemanet140822 olsun ne niyetle koyduğun önemli güzel kokan Nayif olarak niyet etsen öyle olur