Benim annemle İstagram da a101 indirim haberi görüyo sayfada sipariş oluştur diye bilgileri girdik ürünü sepete 2 tane yapıyoruz sepette tek gözüküyo kod falan gelmeyince başka zaman deneriz dedik. Yarım saat olmadan annemin telefonu çaldı bir numara açtı işte şu üründen şipariş vermişsiniz elimizdr kalmadı iade için kod gelicek bana söyleyin diye yanındayım duyuyorum işkillendim. Bu arada sayfa direk a101 sayfasıydı resmen hiç bir fark yok uygulamayla yada web ile devam et seçeneği çıkıyodu. Annemin elinden aldım annem de msj a bakıyodu baktım bilmem ne adına hesabınızdan 30 bin tl işlem için kod dolandırıcı kapat dedim kapattım hemen. 1dk geçmeden yine aradı açmadık. Yine hemen arayınca pis dolandırıcı seni şikayet edicem dedim ağzına gelen küfürü etti kapattı. Kod falan paylaşmadığımız için aklımıza gelmedi hiç bir şey. Gece kendi evimize geçtik 12 -1 arası msj geliyo annem de hap içmeye kalkıyo lavaboya girip yatıyo duyuyo msj sesini bakıyı hayırdır kim bu saatte diye yine bilmem ne firmasından 3 bin küsür için kod peşine msjı olurken apple uygulamandan 18 bin küsür alışveriş yapıldı msjı geliyo hemen bankacılık uygulamasından kapatıyo kod da gelmiyo ama limitten düşüyo o para babamı kaldırıp bankayı arıyo kapatıyo kartı apple ı arıyo sabah 9 da mesai dışı kapanıyo sabah yine arıyo bankaya gidiyo falan aylar süren sürece giriyolar .banka kod göndermemesine bişey demiyo banka apple’a orası bankaya yönlendiriyo şikayet ediyo elindeki bilgiler ile dosya delil yetersisliğinden kapatıyo dosyayı kişinin msj da isim soy ismi var cep nosu var bize hakaret etmesi var var da var kanıt da apple kişi bilgisini bizimle de paylaşmıyo göremiyorum diyo ama mahkeme istese ulaşır kos koca apple yani uzun oldu kusura bakmayın