Morrinah Kızlar merhaba çok yeni gebe olduğumu öğrendim ocean mummy kjllanıyorum başka bişey kullanmıyorum folik asit kullanmam gerekir mi hangisi önerirsiniz
tugce1122 Morrinah kaç haftalıksınız? Ben 6 haftalıkken öğrendiğim için çok fazla folik asit kullanamadan ocean mummye geçmiştik doktorumuz zaten bunun içinde de var diğer takviyelerle demişti
U-M_mom Morrinah pregnom max kullanıyorum içerisinde çok fazla çeşit çeşit vitamin vs var araştırıp kullanabilirsiniz
Morrinah mrp2023 merhaba hayır yapmadım 5 küsür ken öğrendik gecikince gel dediler 2 gün geciktim daha doktora görünemedik
Morrinah tugce1122 bende 4 haftalık gebeyim uygulamaya göre ocean mumy açıkçası vitamin eksikliklerimden dolayı gebe arkadaşım önermişti meğersem bende gebeymişim 😂😂
Beequeen Obirtazeanneee Benim doktorum 12.haftaya kadar kullandırdı, forumda gördüğüm kadarıyla genel olarak herkes 12.haftaya kadar kullanıyor ama doktorunun bir bildiği vardır.
staRmama Morrinah gebeliğin başından doğuma kadar regenesis kullandım hiç değiştirmedim içinde hem folik asit hem vitaminler vardı