Hamileliğimin başından beri burada pozitif normal doğum hikayeleri okuyorum ve hep normal doğum yapmanın hayalini kuruyodum yapabilirsin diye kendimi gazlıyordum öylede oldu şükürler olsun zaten çok rahat bi hamilelik geçirdim düzenli olarak yürüyüşler yaptım her işimi kendim yaptım doğumdan iki gün önce nişanım geldi sonrasında sızıntı şeklinde suyum gelmeye başladı tam 38in gecesinde ise suyum tamamen gelmeye başladı saat gece 11:30du hemen hastaneye gitmedim sancılarım adet sancısı gibiydi evde süpürge açtım bulaşık makinesini boşalttım duş aldım ve eşimden destek alarak ördek yürüyüşü yaptım saat 3e doğru hastaneye gittik 5 cm açılmam vardı çok şaşırmıştım çünkü anlatıldığı gibi bi sancım yoktu hatta hiç açılmam yok sanıp üzülüyodum suyum çok geldi kalmamıştır korkusu ile hastaneye gitme kararı almıştık eşimle neyse açılmam hızla devam etti 7 cm açılmada bile kıvrandıran bi sancım yoktu nstden çıkmıştım o arada yürüyüş yaptım sancı geldikçe derin nefes alıp verdim lağman verildi tekrar nstye bağlandım saat 05:40 falan olmuştu artık açılmam 9 cm olmuştu o an ki sancılar kıvrandırmaya başladı ama dayanılmaz değildi derin derin nefesler alıp verdim artık ıkınma ve büyük tuvalet yapma isteği geliyodu hemşireler ve ebe geldi artık doğum başlamıştı ebe hanım beni motive ediyodu çok iyisin evet devam et ıkınmayı bırakma diyordu var gücümle ıkındım hemşirenin karnıma baskı desteği ile 05:56da bebeğim doğdu doğum anı o kadar kısa sürdü ki ve oğlumu görünce o an gerçekten herşeyi unuttum herşey geçip gitmişti bebeğimin muayenesi yapılırken benimde dikişlerim atıldı 4 tane dikişim oldu sonrasında hemen ayaklandım yatakta bağdaş kurup bebeğimi emzirdim 💙 Rabbim bekleyen herkese kolaylıkla doğurmayı nasip etsin inşallah 😍