Feyurta Merhaba 30 Aralık: 156 5 Ocak: 514 beta. Herhangi bir ağrım yok. Kesin olarak dış gebelik mi sizce
Mrvsmt2502 Feyurta 30 156 1 250 3 400 5 640 En az %60 artması gerekli sağlıklı denilmesi için %60 üzerinden hesapladım 5 inde en az 640 olması gerekliymiş sağlıksız gözüküyor ama direkt dış gebelik denilemez kimyasalda olabilir
Feyurta yeni_anne2 hayır yarın gideceğim. İnternette hep dış gebelik yazıyor korktum belirli bi ağrım da yok açıkçası
yeni_anne2 Feyurta bunu sadece doktora görünerek öğrenebilirsiniz yanlız en sağlıklısı bu olacaktır İnternete bakarak kafanızı karıştırmayın hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🌸🤲
Feyurta Mrvsmt2502 evet ama saat olarak erken verdim. Bazı yerlerde ilk değerler yüzde 30 bile artabilir yazıyor. Bakalım hayırlısı neyse o olur inşallah
onemomy Dış gebelik kesin değil, boş gebelik de olabilir. Benimki öyleydi. Ama bu şekilde olup sağlıklıya dönen de var
Feyurta Kızlar merhaba. Bugün muayene oldum. Doktorum küçük keseye benzer bi şey gördüğünü söyledi. Bunu takip edelim gelişmezse diğer ihtimaller üzerinde durulur dedi. Var mı daha önce böyle bir durum yaşayan
Feyurta Yarın doktora gideceğim bu durumu yaşayanların tecrübelerine çok ihtiyacım var görürseniz yanıtlayabilir misiniz ♥️