minikbebegim06 denizbennn karından ultrasonla bakıldığı zaman görünmeyen çoğu şey vajinal usg ile görülür bu yüzden vajinal bakarlar ben de her gittiğimde o şekilde bakıldı karından hiç bakilmadi
denizbennn minikbebegim06 buydu canım cevaplamışsın bende hep alttan muayene oldum usg bence çok güvenli gelmiyor bana
minikbebegim06 denizbennn aynen doktor zaten uygun gördüğünü söylüyor herkes vajinal usg ye korkarak bakıyor ama en güvenilir o bence de
Ervaidil buse76 bende femera kullandım ilaç bittikten 3 gün sonra gel demişti girtigim günün akşamına da hemen iğneyi vurdum
buse76 minikbebegim06 yok ben korkarak bakmıyorum da hiç bakalım demiyolar ki direk karnını aç diyolar😂
buse76 denizbennn hayır cekilmedim ben çoğu kez gittiğimde doktor sorun yok deyip gönderiyordu eşimde test verdi normal dediler olur dediler FSH amh hepsi normal evet tüplere bakılsa iyi olur dediğiniz gibi
minikbebegim06 buse76 perşembe bitiyorsa cuma git bekleme o kadar büyümüş olur kendisi çatlar pazartesiye veya olması gerekenden daha çok büyür iğneyi olamazsın süreç başa sarar
buse76 minikbebegim06 evet doğru hayırlısı olsun cnm bide bir gebenin günlüğü varya orda jel var onu kullansam eğer iğneyi vuruldugum gün faydası olur mu
buse76 minikbebegim06 ben iğneyi ilk defa olcM klomen kullanmıştım iğne yapmadı büyümedi zaten bu ilk olacak yani iğne
buse76 minikbebegim06 evet haklısınız neyse cuma günü gideyim hafta sonuna iğne verir belki birde bu iğne reçete ile mi alınıyor kendi doktorun yazsın felan derse şimdi benim kendi doktorum izinde yazmazsa bide😂
denizbennn buse76 büyüdüyse o doktorda yazar reçeteyle veriliyor ücreti de 1200 gibi bişeymiş sanırım