Nuurr26 Kızlar 14. Haftamdayım birkaç gündür özellikle karnım sertleşti ve çıktı sizce çok erken değil mi ya ideal kilomdayım aslında. Sizde ilk ne zaman belirginleşmeye başladı?
aslanmommy Nuurr26 bende 15 haftadayim biraz var karnım şişmeye başladı akşamları daha sert ve sis oluyor
Asilzedemom Nuurr26 benim içim küçüktü ilk oğlumda 2. Ayda belli oldu bunda aynı kilo olsamda 15 haftada belli oldu ama 3 haftadir kilo almışım 4 kilo ama göbek var yani
Ceren1996 Nuurr26 bende 14. Haftaligim aynı kilodayjm benimde karnım çıktı akşamları daha çok çıkıyor şisiyor.
Nuurr26 Ceren1996 ohh yalnız değilmişim 🙃 dar giyinmiyorum ama biri anladı karnımdan hamile olduğumu moralim bozuldu 😅
tazeannesese Ceren1996 benim de ya aksamlari kocaman oluyor sabah küçülmüş olarak görünce korkuyorum bebeğime bir sey mi oldu, gece üstüne mi yattım diye bir çok şey geliyor aklima
Ceren1996 Nuurr26 bebisi hissediyomusunuz. Ben ağırlığı fln hissediyorum gbi. Batma gbi bseyler hiseddiyorum bazen. Cinsiyetiniz belli oldu mu
gezentianne Nuurr26 Zayıfsanjz belli olur benm normalde de hafif göbeğim vardı 6-7 aylıkken anca anlaşılıyordu bir de iç karnınız dar sanırım