Merve0751 ayelkusum ben bugün vitaleye gittim muayene 1215 aldılar doğum ücreti de 28 binmiş ben martta doğum yapıcam değişir mi bilemiyorum
gmz0007 ayelkusum Antalya ya yeni taşındığım için hiç bir doktoru tanımıyorum.Medicalparktan Sanem hanıma randevu aldım çarşamba günü gideceğim bakalım… Ücretler konusundada bir bilgim yok sağlık sigortam karşılıyor
Yesimezgi ayelkusum medstar topçulara gittim 1 ay önce nilsem hanıma doktor çok sıcak kanlı ve ilgili 1.750 muayene ücreti ödedim. Doğum ücreti bilmiyorum bidaha ki sefere öğreneceğim
zeynep0112 Vitale ve ofm hastanesinde 1015 lira şu an zam gelecek diyorlar ama ne zaman gelir bilmiyorum
ayelkusum Merve0751 aaa çok uygunmuş gittiğim hastanede muayene 1915 doğumda 49 bin olmuş vitaleden memnun musunuz çok yoğun kalabalık diyorlar
Merve0751 Yldzyldzyldz esra ünala gittim bende ilk kez gittim iyiydi ilgiliydi benim için önemli olan normal doğum destekçisi olması o konuda henüz bilgi sahibi değilim
Merve0751 ayelkusum medstara mı gidiyorsunuz bendr oranın fiyatlarını merak ediyorum önceki doktorum koray bey orada
Burcubb0707 Medstar topçulara gidiyorum bende mustafa hocaya , ocak ayında fiyat yenilenmiş 2150 muayne ücreti ödedim :)
Leylimselin Ben de Memorial Timur beye gidiyorum ama allianz sigortam olduğu için 357₺ ödüyorum sadece