Merhabalar arkadaşlar bnde yumurta sorunu sorunu var yumurtalarım çok büyümüyor ve catlamiyor bu sebepten gebe kalamiyordum kilom ve insülin direncim de mevcuttu iki sene çok vitaminler kullandım şeker ilaclari kullandim fayda etmedi en son letu ve çatlatma iğnesi oldum ve çatlatma ignesinden 15 gün sonra gebe kaldığımı öğrendim çok sevinmiştim ama hüsranla bitti boş gebelik oldu letu yumurtami buyutmustu ama sağlıksız bir yumurtaydi 9 haftalık gebeyken yani geçen hafta kürtaj oldum yumurta büyütme ilacı kulllanirken çok dikkat edin sadece yumurta büyütme ilacı kullanmayın yanında inositol OMEGA 3 koenzim dhea ilaçları içeren ilaçlarda kullanın bunlar yumurtanizin daha sağlıklı olmasini sağlar boş gebelik ihtimalini biraz daha düşürür diye düşünüyorum bn yanlış yaptım sadece yumurta büyütme ilacı kullandım bide o ara kulak enfeksiyonu geçirdim aynı anda antibiyotik kullandım bunların boş gebelige sebep olduğunu düşünüyorum kanıtlanmış bir etkisi yok bnm ki sadece düşünce ama vitaminlerin etkisi olacağını düşünüyorum sonrasında çok uzuluyosunuz ben çok üzüldüm üstüne bide kürtaj olmak zorunda kaldım 9 hafta bekledim belki bebek oluşur diye ağrı sancı kanama çok çektim ama bir ümit dedim bekledim ama sonunda ağır kanamayla hastaneye kaldirildim yanı demem o ki acele etmeyin tüm taşları yerlerine otutturup öyle deneyin sonra çok pişman oliyorsunuz küçük bir taş eksik oldumu herşey paramparça oliyor bundan sonra nasıl gebe kalirim bilmiyorum ama toparlanmaya çalışıyorum ümitsizlik yok herşeye rağmen yola devam