october arkadaşlar ikinci ya da üçüncü gün tedaviye başlayacağız lekelenmeyi birinci gün olarak mı sayacağım?
Marsmelow october ilk gün lekelenme şeklinde olduğunu söyleyebilirsiniz doktorunuza. Kanamanın normal olarak başladığı günü 1 saymıştı doktorum. Ama bilgisi dahilinde olmalı.
AlyaO october evet lekelenmeyi söylemen gerekiyor ben lekelendiğim an söylemiştim onlar sonra bana gün vermişlerdi öyle gitmiştim
PurpleRose october ben hep lekelenmeyi 1. Gün saydım doktorum öyle kabul ediyodu. Zaten 3. Gün çağırıyodu hep o günde yoğunlaşmış oluyodu adetim
Ark Kızlar neden tüp bebek oldunuz benimde değerlerim iç açıcı değil doktor bu ay kendiniz deneyin ama olmazsa tüp bebek tedavisi yapalim demişti
AlyaO Ark bende de dış gebelik olmuştu bir tüpüm patladı alındı ikinci tüpümde de bir dış gebelik daha geçirince normal gebeliği yasakladılar çünkü patlama ihtimali var yine tüp bebeğe başladım
AlyaO october yok yok panik yapma ilk gün çağırmıyorlar ama yüksek ihtimalle yarın veya salı çağırırlar seni canım. Şimdiden tebrik ederim hayırla gelsin bebeğin sana 🌸
october PurpleRose hiçbir zaman adetle beraber doktora gitmedim ilk defa tedavi görüyorum ne yapacağımı bilemedim o yüzden yazdım doktora teşekkür ederim 🙏🏻
PurpleRose october adetin 2. Günğ 3. Günü en geç 4. Günü tedaviye başlanma günüdür. Siz yine doktorunuza bildirin herkesin tedavisi farklı oluyor tabi. İnşallah hayırlı güzel haberler alırsnz 🥰
october PurpleRose muhtemelen 4. günü çağıracakmışş ayy çok geç değil mi yaa :/ 3 olsa daha iyi değil mi
PurpleRose october hft sonu girdiği zamanlar 4. Günü başladığıda oluyodu benim tedavşye korkmayın geç değil 😊