blackberry118 Eşim diğer çocuğumla kalsa gece tek başıma idare edebilir miyim hemşirelerin yardımı yeterli olur mu sizce hanımlar? Sezeryan sabahtan olsa gündüz eşim yanimda olur. Gece bir tek. Aksilik olmazsa zaten tek gece kalınır değil mi
Merve-99 blackberry118 sezaryen olacaksan çok zorlanirsin normal dogumsa hiç bisey olmaz rahat kalırsın
Bahar_123 blackberry118 doğum yapacağınız hastaneye sorun isterseniz belki refakatçi desteği veriyorlardır
Papatyamm63 blackberry118 insanın ailesi yanında olsada insanın gelecekten bı arkadaşı olucak Allah bin kere razı olsun benim iki dogumumda da arkadaşım geldi ailem gelene kadar geç oldu o bana baktım hata 2 ay önce doğum yapmıştım doğum yaptığım gibi tansiyonum düştü açlıktan hemşire arkadaşıma dedi yiyecek bişi al gel arkadaşımı doğuma aldılar.
blackberry118 😓 ne yapsam ya. aile gibi bir arkadaş grubu edinmek lazımmış tam zamanında eşimin tayini uzağa çıktı kimseyi de tanımıyorum
deniz_95 blackberry118 diğer çocuğunuz kaç yaşında. Özel hastanede tek kişilik oluyor odalar zaten genelde. Benim doğumumda yatak hariç koltuk vardı ve açılabiliyordu. Diğer çocuğunuz çok küçük değilse kalsınlar 1 gece yanınızda. Ertesi gün taburcu olursunuz zaten
blackberry118 deniz_95 En kötü böyle yapayım. 6 yaşında. Hassas bi çocuk ama hayatın gerçeklerine alışacak napalm:) ağrılı halimi görsün istemiyordum ama en iyi çözüm bu gibi.
myavocado blackberry118 maşallah 6 yaş baya büyükmüş artık abi veya abla olmuş annesi 😊 en güzeli eşiniz ve çocuğunuz da yanınızda kalsın, daha rahat edersiniz.
Merve-99 deniz_95 sezaryen gibi bir doğum şeklinde asla mümkün değil illa ki eğik duracak illa ki oturup kalkarken zorlanacak falan
2mnnosanne123 gamze_gs88 o kadar doğruki bende ailemden uzakta yaşıyorum burdaki çevremde herks burda doğ biz sana destek çıkarız dediler dinlemedim kimseyi 40 im çıkınca geldim ve kapımı bi allahın kulu çalmadı bişeye ihtyacın varmı diye aramadılr bile😂
gamze_gs88 2mnnosanne123 bununla ılgılı bır post açmıştım geçen hafta daha doğumuma çok var ama 2 hafta önce mide bulantılarından çok hasta oldum ne arayan oldu ne soran ben aramasam akıllarına gelmedi hayla aynı ozamanlar takıyordum ama şuan takmıyorum çünkü doğum dan sonra illa bebek görmeye gelecekler ve herkese verecek bir cevabım olucak geldıklerıne pişman olıcaklar o yüzden insan bu donemlerede kendıne yapılanları asla unutmuyor
deniz_95 Merve-99 evet bende sezaryen oldum. Büyük çocuğum hassas dediği için öyle söyledim. Ağrı acı da kişiden kişiye değişebilir.
Merve-99 deniz_95 hassas olabilir fakat dediğim gibi halini belli etmeme gibi birsey söz konusu olamaz hele birde ikinci sezaryen ki yara olan yer tekrar yara haline gelecek