gamzedeniztokak kizlar imom omega balik yagini kullanan oldumu hic kullandiysaniz gunde kac kez kullandiniz yan etkisi varmi
Gozdeli gamzedeniztokak günde bitane içiyorm midem hassas olduğu için doktor yatmadan önce iç dedi biraz mide bulantısı yapıyo yan etkisi olmadı
Neva77 gamzedeniztokak Ben günde bir tane alıyorum hic bulantı yapmadı 3 aydan sonra kulanmaya başladım
MTgcM gamzedeniztokak şakın aç karına içmeyin kusuyorsun içince 😋 unutmayım diye bir kere aldım aman Allahım 🤦🏻♀️
Ecok Ben kullandim 1 tablet bitirdim cok fazla mide bulantisi yaptigi icin biraktim. Ben de surada bekliyeyim bakalim.
gamzedeniztokak Gozdeli canim cok pahaliymis ilac yani sgk ya gecmiyormus ne kadara aliyordunuz acaba
Ebruliiii gamzedeniztokak 42 tl ye aldım 2hafta önce başladım bende mide bulantısı yapıyo biraz akşam yatarken içiyorum bende
Busragunayy Bana ilk aydan itibaren başlattı folik asit niyetine içiyorum günde 1 kahvaltıdan 1 saat sonra bende mide bulantısı yapmadı 3 aylık hamileyim 1 tabletim kaldı 2 kutu devirdim
Basakim 37.hafada başladım günde 1 gece yatarken içiyordum.doğumdan sonra günde 2 sabah akşam içiyorum
Busragunayy gamzedeniztokak Yani içinde folik asit var ve doktorum verdi bende bilmiyorım bende o ne derse onu yaptım ama içimde 400 mcg folik asit var
Minigimgeliyor Hamileliğimin en başından beri her gün 1 tane kullanıyorum yan etki yaşamadım. Sadece ilk zamanlar midem hassas olduğundan yutmakta zorlanıyodum ama geçti o da ç.
Cansumanisa Ben de i mom kullandım fakat kokusundan midem bulandı dr degiştirdi o yuzden en basından beri kullandım günde 1 yaterken suan folbiol yarın kullanıyorum