Edosgebos67 Kızlar 12. Haftaya giriyorum yarın. Beni her gören yüzü bozulmuş zayıflamış falan diyor. Biri erkek bozar diyor biri kız bozar diyor. Sizlerde nasıl ilerledi bu durum yaşayanlar merak ediyorum
2cocuk2kopek Edosgebos67 genelde kız bozuyor canım ilk hamileliğimde baya güzelleşmişti erkek ti bakalım bunda ne olacak
gunesveguney Edosgebos67 bana 3 aydır yüzün çok güzelleşti parladı bi farklılık var kesin erkek diyorlar ben de normalde hiç inanmam böyle şeylere ama cidden erkekmiş 😂 ilk hamileliğimde de yüzümde çok çiller lekeler olmuştu çirkinlik demeyelim her kadın güzel bence ama çok sivilce leke çil olmuştu kızdı cinsiyetimiz 😅 tesadüf mü cidden alakası var mı bilmiyorum tabi
Edosgebos67 2cocuk2kopek birde zayıfladım 64 ile öğrendim iştahsızlık mide bulantısı derken şuan 61 im sizde nasıl oldu
Edosgebos67 gunesveguney ya bende de öyle çile dikkat etmedim ama sivilce çıkıyor. Sabah uyanıyorum kırmızı bir sivilce. Birde 64 kilo ile öğrendim hamileliğimi şuan 61 kiloyum iştahsızlık mide bulantısı derken zayıflamışım sizde nasıl ilerledi
Byrmm gunesveguney bende oğlumda kaşlarım baya dökülmüştü ama cildim yüzüm parlaktı ama şimdi kızımda acayip bi çirkinlik oldu yada bana öyle geliyor bilmiyorum. Şişti yüzüm baya bide
cerengeredeli gunesveguney 11+4 deyim bende 11 e girince çene kismimda sivilce tarzı şeyler oluşmaya başladı, yüzümde fısır fısır kabarık böyle
hamcokelek33 Maalesef cinsiyetle bi ilgisi yok ya :( benim bütün belirtilerim kız karnım yuvarlak, çirkinleştim vs ama bebeğimiz erkek🥹
asyadumlu Edosgebos67 genelde kız bebek annenin güzelliğini alır erkek bebek güzelleştirir derler ama inan her anne adayı güzeldir sen öyle diyenlere aldırma gebeliğin ilk ayları zorlu stresli geçer bunu herkes bilir ilerleyen aylarda toparlanırsın canım 🌸
minikbebegim06 Asilzedemom kızım olacak ne yüzümde tek bir çil oldu ne solgunlasti aksine daha canlı ve parlak oldu bunların cinsiyetle ilgisi yok 😊
Asilzedemom minikbebegim06 hep öyle diyor büyükler bende ikiside erkek 😅 ilkinde bakım neydi bilmezdim ama yüzümde sorun olmadı dedikleri gibi güzelleşme vardı ama bunda bakımı biliyorum artık güneş kremimi kullanıyorum Allah’a şükür yine bir sıkıntım yok bence de yok ama öyle diyorlar bakımları aksatmazsak bebek poposu gibi oluyor
Ebru_ebru Edosgebos67 cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum benim ilk 3 ay sivilce oldu yüzüm çirkinleşti sonra düzeldi şuan 22+2 haftalığız yüzüm yine çirkinleşti bebeğim erkek ☺️
minikbebegim06 Asilzedemom bırak bakımı bazen sabah kalkıp yüzümü nasıl yikiycam diye düşünüyorum 😂😂 içeriği temiz değil diye hiçbir ürüne zaten güvenmiyorum yüzüme gözüme sürmek için gebelik döneminde bi nemlendirici o kadar
Edosgebos67 Ayshababy ben kilo verdim 12. Haftadayım mide bulantısı iştahsızlık falan sizde nasıl ilerledi
caglaoztrk Cildim o kadar kötü oldu ki herkes kesin kıızz dedi ama oğluşum bana bunu uygun görmüş, 28.haftadayım hala sivilce çıkarıyorum hamilelik güzelliği denen şey bana uğramadı 😅😅
2cocuk2kopek Edosgebos67 ben hep kustum ya hiç yemek yiyemiyordum 6. Aydan sonra kilo almaya başladım
Ark Edosgebos67 ne saçma inaniş yahu sizde inaniyor musunuz rabbim nasip etmiş evlat vermiş neden çirkinleştirsin banaz zihniyetin kızları kötüleyecek yeni bir deyimi hala bu zamanda bu bilgi çaĝında böyle postlar akıl alır gibi deĝil
Edosgebos67 Ark ya inanamadıpım için sormak istedim bende. Çünkü hormonlar değişiyor herkesin vücudu farklı tepki verebilir. Her gebelikte aynı değil. Ben merak ettim
Ayshababy Edosgebos67 kilo vermedim canım ama 15+6 kadar kustum suratım sarıydı bi çirkineştim sanki 😀şuan 17+4 ara ara yine geliyor mide bulantilari
Ark Edosgebos67 inanma.bacım evlat bu cennetin bir ayağı hele doğsun o kokusunu çek dünyada nasıl cenneti yaşıyorsun nasip oldu diye dua edeceksin çirkinleştirmez