Miyosss asyadumlu doktora görün canm. Kimyasal gebelik belli ama en azından bi kontrol eder. Kimyasal gebeliğe bisey yapılamıyor lekelenmen varsa birkaç gün sonra kanamaya döner o
Eda42_ asyadumlu Canım kimyasal gebelik olmuş bu değer yavaş yavaş düştükçe adet kanaması gibi olur doktora gidersen diyeceği birşey yok bundan sonra sağlıklı gebelik oluşur inşallah Kimyasal sonrası sağlıklı gebelik olan çok kişi var
asyadumlu babyylve_ peki ne yapmam gerekiyor en son 16 kasımda regl olmuştum 2 günden beri yerleşme kanaması oluyor çok açık kahverengi leke geliyor
babyylve_ asyadumlu beta sağlıkdız olduğunu gösteriyor birşey yapmayacaksın kendi sökülür zaten ama sen doktora git
asyadumlu Miyosss kanamaya dönünce beta da düşecek sıfırlanıcak sanırım bide kimyasal gebelikten sonra sağlıklı gebelik oluyor mu ya da bu kimyasal neden oluyor canım kafam çok karıştı ilk defa duydum böyle birşey
Miyosss asyadumlu evet canm kanamaya dönünce beta sıfırlanıyor. Bi yönden iyi bi durum sağlıksız gebelik olduğu için vücut embriyoyu imha ediyor geçen yıl bende kimyasal gebelik geçirdim suan 27 haftalik hamileym yani Merak etme kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik oluşur sıkıntı yapma
asyadumlu Miyosss hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻🌸 Acaba sağlıklı gebelik olur mu diye sonrası için tedirginliğim vardı içimi rahatlattın canım teşekkür ederim 🙏🏻
Miyosss asyadumlu amin canm Allah razı olsun. Darısı en kısa zamanda sanada nasip olsun inşallah 🥰 sakın sıkma canını kimyasal gebelik hemen hemen her kadının başından geçer sadece bazısı farkeder bazısı farketmez
asyadumlu Miyosss amin inşallah canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ♥️ rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻
asyadumlu Eda42_ evet maalesef kimyasalmış canım ama kendimi mesajlarınızla motive ediyorum inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik olur bilmediğim için bu durumu korktum ama kimyasal sonrası hemen sağlıklı gebelik olabildiğini öğrenmek içimi rahatlattı 🙏🏻✨
Aselgozde123 asyadumlu malesef evet canım benim beta degerim iyi gidiyodu sonra düşmeye başladı doktora gittim çok kanama göründü ama bende kanama yoktu 3 gün sonra geldi önce kahverengi sekilde şimdi ise adet gibi parça parça geliyor düşük yapıyorum
asyadumlu Aselgozde123 çok geçmiş olsun canım benim 😔 inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarız 🙏🏻 bende yarın kontrole gideceğim büyük ihtimal aynı şeyi banada diyecekler
Eda42_ asyadumlu Tabi ki canım kimyasal gebelik hamile kaldığını gösteriyor sadece sağlıklı gebelik olmuyor kanda çıkıyor sonrasında vücut onu sağlıksız gördüğü için atıyor korunmaya gerek yok inşallah sağlıklı gebelik oluşur inşallah 🤰🏻🤰🏻🤲🏻🤲🏻