Birhanim Gece 2 de suyum geldi 9,5 gibi suni sancıya başlandı ama henüz pek sancı cekmiş değilim arada geliyor sadecw 70lere falan vuruyo en fazla. Ne zaman artar bu sancı ne zaman doğurucam ben 😬
Bulut74 Birhanim kendi sancın yoksa hafif hafif gelir. Benim kendi sancım varken verdiler yatamadım, kalkamadım, yürüyemedim. 8-8:30 gibi verdiler bana da 12:36 da kızım doğdu 🤗😌inşallh bi avazda kurtulursun🤲
Birhanim Bulut74 evet kendi sancım yoktu hafiften başladılar pek etkisi yok gibi bununda cok uzun sürmese bari 😞
Nurysf Öyle bir anda deli bı ağrı gelmez kuzum yine adet ağrısı gbi hafif hafif gelir artarak devam eder ama bunlarda verdikleri doz ağrı eşiğin flan etkilidir farklılık olabilir.
Birhanim Saat 12 gibi suni etkisini göstermeye başladı saat ilerledikçe şiddetlendi 14 gibi suniyi cıkardılar kendi sancımla devam ettim ama açılmam 2 cm de kalmış ilerlemiyordu. Saat 5 gibi dayanamayıp epidural istedim yoksa sezeryana alın beni diye bağıracaktım epidural sayesinde kaslarım gevşediği için açılmam yarım saat içinde tam oldu ve ıkınma istediği geldi ama ben zanntmiyodum bucuga doğru doktorun kontrol etmesiyle doğumhaneye alındım ve 17:41 de oğluşum kucağımdaydı çok şükür. Şimdi çok iyiyim demem o ki normal doğumdan korkmayın sabrın sonu selamettir 🌸