Glr95 Arkadaşlar ilk hamileligimde yüksek tansiyon oluyordu ikinci de tedbir amaçlı coraspin kullanıyorum normal de akşam yemeklerinden önce alırdım ama iki gündür unutuyorum tok karna içen var mı içsem Bi sorun olur mu acaba
TugceOrak Glr95 olmaz kuzum iç. Ben 17 haftadır kullanıyorum hatta hamilelikte 17 hafta, hamilelikten önce de 3 ay kadar kullanmıştım ve hep tok içtim. Kimse bana aç iç demedi. İç sorun olmaz
Raflesya Glr95 Bana tok karnına içmemi söylemişti eczacı öyle yapıyordum.Aç karnına içiliyorsa öyle içeyim sırf bu ilacı içebilmek için zorla birşeyler yemeye çalışıyorum.
Glr95 TugceOrak bende Bi sorun olacağını düşünmüyorum ama ilacın üstündeki kağıtta yemekten yarım saat önce veya hemen önce yazıyor o yüzden kararsız kaldım iki gün sonra kontrolüm var yine sorucam tabi doktora da
TugceOrak Glr95 kuzum valla ben hem coraspin hem diğer takviyelerimi gece uyumadan önce içiyorum ve doktorum da biliyor ve hiç uyarmadı beni. Sen yine de kendi doktoruna sor ona göre hareket et istersen yanlış yönlendirmeyeyim ☺️♥️
XBurcuburcu Ben 17 haftadır tok karnına içiyorum kahvaltıdan sonra jiç bir sorun olmadı canım önemli olan aynı saatinde içebilmek doktorum öyle söyledi. Stres olma aynı saatte iç sadece🌸
Glr95 Raflesya vallaaaa bu zamana kadar yanlış kullanan benmişimmm iyiki yazdım buraya 4-5 tane ilacım vardı unutmiyim diye en başta doktora yazdırmıştım nasıl kullanmam gerektiğini o kağıdı aradım buldum da doktor da bana tok karna yazmış 😃 Allahim aylardır yanlış kullanıyormuşum inşallah bişey olmaz
cansugunes0210 Ben tok karnına içiyorum çünkü dokunuyor bana aynı zamanda ignesini de vurunuyorum o yüzden 3 günde 1 falan içiyorum ona ragmen burnum falan kanıyor bazen çok agır bişey bence aç içme ve doktoruna da sor
Glr95 rabiayy ilk gebelikte yüksek tansiyonun erken doğum yapmıştım bunda da da yükselirse beyine pıhtı atmaması amacıyla önlem amaçlı veriliyor