Eed7 23+3 haftadayım bugüne kdar korudum kendimi artan grip salgınına yenik düşüyorum galiba bir de domuz gribi salgını sarmış hastaneleri 🥺 kuru öksürük başladı benim gibi olan ilaç yada doğal öksürük kesici ne kullanıyosunuz
Leyladamla Bende de aynı durum var öksürük beni bitirdi boğaz ağrısı geçti öksürük kaldı doktora gittim bugün ilaç veremeyiz dediler.. sıcak limonlu çaylar iç sürekli ve su kaynat havasını solu dedi. Dün sürekli sıcak su buharı yaptım kendime ama öksürük geçmiyor başka öneriler varsa ben de alayim. Bi de boğazınız ağrıyorsa tuzlu limonlu gargara yapın ben çok faydasını gördüm. Bugün sadece öksürük için gitmiştim ..
Eed7 Leyladamla ağrı henüz yok ama hani başlarken böyle bi gıdıklar o da kuru kesik öksürük yapar şuan o moddaym ıhlamur falan denicem ilaç içememek bu süreçtete ayrı zor geçmiş olsun sizede 😕
Leyladamla Eed7 tozlu ortamda sigara içilen ortamlardan uzak durun oda tetikler nevresimlerinizi değiştirmenizi öneririm odayı da nemli tutmaya çalışın.
Eed7 Leyladamla yatak odam bi türlü nemlenmiyo cam açmak zorunda kalıyorum buhar yapıcak bişe ayarlamam lzım