1prens1prenses_ Doktora gitmem lazım evet Zaten takipdeydim gitcem Şuan acile 141/78 düşmüyor 31+6 haftalık hamileyim Acaba gittimde ne yaparlar ki serum mu ilaç mı Ne olur?
2019taha 1prens1prenses_ doktor Tansıyon ilacı vermıyor mu ben başından ber içiyorum diğer gebeliğim tansıyondan erken doğum oldu bunda içiyorum
1prens1prenses_ gezentianne ay çok korkuyorum yaa protein kacakligi çıktı bende off gitmeye korkuyorum
Zuhal_Y Gidin acilde baktirin bence acaba yediklerinizden olabilir mi tansiyon yuksekligi iyi degil gebelikte . Ekmek yada hamurlu yemeyin limonlu su bana iyi gelirdi
1prens1prenses_ Zuhal_Y sabah az peynir yedim ama bir kaç gündür düşmüyor du 135 132 arası ilk defa 14 gördüm
Zuhal_Y 1prens1prenses_ peynir tuzlu ise yapar zeytin tursu yani tuzu cok azaltin ki yemekten ose hemen duser
Zuhal_Y 1prens1prenses_ ama protein kacakligi varmiş ondan oluyor sanirim bence ihmal etmeyin dr ile girusun
Delihatunnn 1prens1prenses_ erken dogum ölü dogum sakat dogum olabilir bebegini riske atma sirf korkularin yuzunden yoksa korktugun basina gelir yuksek tansiyon cok riskli
919293 Bendede tansiyon çıktı 13/8 arası gidip geliyor 14üzeri gel dedi evde tansiyonu takip ediyorum ilk gebeliğimde de preeklemsi geçirdim idrarda protein değeri 360 çıktı ve daha 27 haftamdayım tuzsuz yiyorum şimdilik iyi gidiyor şükürler olsun ki ihmal etmeyin gidin yatış yaparlar en azından orda gözlem altında olursunuz bende iki gün yattım çıktım 24.haftamda
ykaya18 Tuzlu yiyorsanız kesmeniz lazım, bende burun kanaması olmuştu. Aksatmayın, acile gidin olmadı, diyet bile önerebilirler.