Pera_aslan Nadirek iyiyiz canım sen nasılsın valla ben geçen hafta yaptırdım 163 çıktı sınırın biraz üstünde sonra bidaha ki hafta yine yaptırmamı istedi doktorum bu sefer 100 mg ve 3 saat bekledim normal çıktı ama yime de yediklerime dikkat et dedi doktorum
Nadirek Pera_aslan çok şükür iyiyiz canım benide aradılar hastaneden normal çıkmış sonucumu görmedim kanları verdim eve geldim çok rahatsızlandım
Pera_aslan Nadirek miden mi bulandı benim 2. De öyle oldu 3 saat aç kalınca ellerim titremeye başladı
Nadirek Pera_aslan midem çok bulandı başım döndü terledim elim ayagim titredi sonuncu kani verdim hemen gittim sonuç bekleyecek dermanım kalmadı kan alan kadın sen çok kötü gozukuyosun damarlarin bile buzusmus kan alamiyorum diye delik deşik etti O gün uyudum hep sürekli susadım bide
Pera_aslan Nadirek yok canım 5 eylüle gün aldık yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı sen naptın doğurdun mu
Nadirek Pera_aslan hayırlısı olsun canım 36 haftayken doğum yaptım oğlum kuveze girdi 3 gün sonunda aldık çok şükür alisma surecindeyiz hamdolsun
Pera_aslan Nadirek nasıl geçti canım ben korkuyorum da biraz hemen ayaklandın mı bebeğin çıkış anını hissettin mi anlatır mısın biraz
Nadirek Pera_aslan benim ikinci sezaryenim canım ilki çok güzeldi ama bu baya zor oldu çıkışını hissettim ama agri acı hiç bisi hissetmedim karnımın içi bosalinca o kadar rahat ettim ki sonrası zaten kalkıp yürüyünce yavaş yavaş toparliyosun
Pera_aslan Nadirek anladım canım benimde cuma olcak inşallah dün kanamam oldu dikişten dedi doktor yarın kontrolüm var yine ama korkuyorum sezeryandan o hissi anlarım diye bakalım
Nadirek Pera_aslan hiç korkma canım uyuşturunca belden hiç bisi hissetmiyosun çok rahat onlar başında sohbet ediyo sende dahil oluyosun muhabbet ede ede bitiyo hersey sadece ilk yürüyüşe kalktığında biraz zorlanırsin sonra yürüdükçe oda geçer ne kadar çok yürüyüş o kadar çabuk toparlanma sağlıkla kavuşun inşallah
-Cennetkusuannesi- Nadirek canım sen tüp bebeği konyada mı yaptırdın ve nereye yaptırdın acaba bende o süreçteyim de doktorun kimdi
Nadirek -Cennetkusuannesi- evet canım konyadayim novafertil de yaptırdım doktorum zehra bebek. Allah gönlüne göre kolaylıkla nasip etsin inşallah
-Cennetkusuannesi- Nadirek memnun kaldın mı canım ben şuan, selçuk tıpta arzuu hoca, ile ilerliyorum aşılama sonucunu bekliyorum olmazsa orda tüp bebekle devam edicem novafertillede görüştüm ilaçlar dahil 175 bin dediler