Ozlemerikci543450 Pera_aslan canım selamlar iyi gidiyor şükür 17+1 olduk bir kız bir erkek geliyor bizden sen nasılsın ☺️
Pera_aslan Nadirek benim de güzel gidiyor çok şükür ama grip oldum 3 4 gündür kendimde değilim valla şimdi de boğazlsrım çok kötü 🥲
Pera_aslan Ozlemerikci543450 aa ne güzel bi kız bi erkek hayırlısı olsun bende iyiyim grip oldum 3 4 gündür sadece o zorluyor beni maalesef 🥲
Nadirek Pera_aslan çok geçmiş olsun canım bol c vitamini al portakal limon kivi dikkat et kendine benimde sürekli karnımda sertlesmeler toplanmalar oluyo sendede var mi bu sıkıntı
Ozlemerikci543450 Pera_aslan çok geçmiş olsun aman dikkat et dinlen bol bol teşekkür ederim hayırlısıyla güzel zamanlar gelsin ☺️
Ozlemerikci543450 Nadirek hareketlerini hissediyor musun ben daha hiç hissedemedimm ultrasonda kıpır kıpırlar ama ben anlamıyorum galiba 🥹
Nadirek Ozlemerikci543450 yok bende hissetmiyorum ya ama sirt üstü uzandigimda toplanıp sertlik oluyo oda canımı acitiyo
Ozlemerikci543450 Nadirek canım detaylıya felan girdin mi iyi misin biz bugün detaylıya girdik şükür bişey çıkmadı bebeklerim biri 347 diğeri 320 gr olmuşlar 🤣
Nadirek Ozlemerikci543450 maşallah canım 26 sina verdi doktor randevuyu 26 sinda girecem inşallah bizimde sorunsuz geçer Allahin izniyle inşallah
Ozlemerikci543450 Nadirek inşallah çok güzel geçer hiçbişeyleri yoktur bebelerin göbeğim birazcık çıktı ama bilmeyen anlamaz yani hala öyle 🤣4 kilo civarı almışım biraz yavaşlamam lazım şuan 56 kiloyum
Seymatrkay Arkadaşlar 1 Mayıs transferimin 7. Gününde kaset test yaptım negatif çıktı. Kan testi verme günüm ise 6 Mayıs. 5.gun çift embriyo transferi oldum. Sizce sonucum negatif mıdır :(
Ozlemerikci543450 Seymatrkay 7 gün yaptığımda pozitifti ama ikiz olduğu için değerim çöm yüksekti bu nedenle olabilir bence negatif olmayadalit gene gününüzü bekleyin inşallah pozitiftir güzel haberlerle gelin
Nadirek Ozlemerikci543450 amiiinn aminnn inşallah canım sen zayifmissin ne güzel bende 5 kilo almışım ve 75 kiloyum suan
Pera_aslan Nadirek canım nasılsın nasıl gidiyor valla 6 aylık olduk sayılır senin cinsiyet nedir ne zamandır konuşmuyoruz 🥰🥰