Ozlemerikci543450 Pera_aslan canım seninn serklaj me zaman olacak bana 3 hafta sonra dedi 12 haftada oluyorum 35 bin tl dediler wallahi para ödemekten bıktım 🤣
Pera_aslan Ozlemerikci543450 12 13. Hafta demişti bana da doktorum ama şimdi tüp benek doktoruna da söyledim ben seni oraya yollucam o karar verir dedi ama rahim filmi çekilmiştim ben geçen sene doktor o zaman gördü hamile kaldığında serkalg olman lazım demişri
Pera_aslan Ozlemerikci543450 hayırlısı inşallah haberleşelim yine benimde kendi doktoruma gidince belli olur herhalde
Songulblt Pera_aslan söylediğinizden anladığım kadarıyla 3+6 günlükken kalp sesi duydunuz doğru mu hesapladım acaba
Nadirek @Pera_aslan @Ozlemerikci543450 nasilsiniz kızlar nasil gidiyo hamislik kontrole giden oldu mu siz nasılsınız bebisler nasıl
Ozlemerikci543450 Nadirek benim kontrol 6 martta şuan iyi 10+2 yi geride bırakıyoruz bende bebekler de şükür şuan iyiyiz sen nasılsın
Pera_aslan Nadirek iyi gidiyor canım geçen hafta gitmiştim şimdi Salı günü gidicem kontrole doktor fetal DNA yaptırmamı istedi Salı o yapılacak inşallah
Nadirek Ozlemerikci543450 maşallah canım şükür bizde iyiyiz bakalım benimde 7 mart gibi gitmem lazım ama 3 4 gün daha Durup öyle gidecem inşallah 11 haftalikken gel ense kalınlığını falan olcecez dedi
Ozlemerikci543450 Nadirek banada aynısını dedi 11 haftayı geçmiş oluyorum 6 sında galiba ikili üçlü test yapmayacak ikizlerde doğru çıkmıyormuş inşallah bi sorun görmezse fetal DNA da yaptırmayı düşünmüyorum risk görürse sanırım fetal yaptıracağız biraz gerginim 😊
Nadirek Ozlemerikci543450 bana hiç bi testten bahsetmedi doktor istesede yaptırmam galiba yanlış cikiyo diyolar hep hamileliğimi boş yere zehir etmeyim Rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün aklı başında versin yavrularımızı inşallah
Pera_aslan Ozlemerikci543450 canım benim beneğim kızmış fetal dna da öğrendik senin durumlar nasıl 🥰🥰
Pera_aslan Nadirek yaptırdık canım dün 1 haftaya sonuç gelir dediler bakalım inşallah tertemiz sonuçlar alırız 🥰
Pera_aslan Nadirek canım fetal DNA sonucum çıktı temiz çıktı çok şükür ve bebeğim kızmış çok mutluyum sana da haber vereyim dedim 🥰🥰