Ozlemerikci543450 birmumine ay inşallah varmı sizde herhangi bişey bana arada ateş basıyor ama ben tüp miğdeliyim genelde yemek sonrasında oluyor hani bebekle ilgili olmayabilir 🤣
birmumine Ozlemerikci543450 sizin taze transfer mii? Benim opum biraz sıkıntılı geçmişti kasıklarım ağırıyordu onun ağrısı geçmeden transfer oldum. Kasıklarım ara ara ağırıyor ama opudan kalma olabilir🥲 harici de pek birşey yok gibi bilmiyorum ki🤭ne zaman test yapacaksınız bana 16 Ocak dediler
Nadirek Pera_aslan bilmemki benim ilki 8.gunde pozitif silik çıkmıştı bundada yapmakla yapmamak arasındayım belki erken olur çıkmazda üzülürüm diye bekleyim diyorum bide yapasım var bekleyince gün de gecmiyo
Nadirek Gamzealptkn yani büyük ihtimal öyle diye pıhtılaşma testi yapmadan direk kan sulandiriciya başlattı doktor
Linda25 Merhaba bende 25 Aralık transferi olmuştum 4 ocakta da test yaptım sonuç pozitif. Bir gün öncesinde de idrar testi yapmıştım 2. Çizgi çok silik çıkmıştı. Allahım size de pozitif görmeyi nasip etsin inşallah. Benim 2. Denememdi
Cambardak__ Linda25 merhaba hayırlı olsun ikinci transferi ne zaman yapıyorlar benim ilk transfer yapıldı negatif çıktı reglimi bekliyorum ama ne zaman yaparlar sizce ikinciyi
Mavi03 Nadirek inşallah, kasık ağrısı yaşıyorum bazen yoğun bazen az batıyor gibi ama gaz sıkışması gibi mi yoksa yerleşme gibi mi bilemiyorum ilk seferde de oluyordu sanırım
Nadirek Mavi03 bende de aşırı şişkinlik var hiç rahat değilim karnım cok sis bugün ateş basıyo ter geliyo falan psikolojiktir belki
Gamzealptkn Nadirek ateş basması bana da oluyo sanki adet olcakmş gibi kasıklarm ağrıyo ve ateş basıyo
Mavi03 Nadirek bilmiyorum inşallah sağlıkla tutunmuşlardır bebişlerimiz 🙏🏻 benim de ara ara sancı giriyor doktor kramp olabilir dedi
Ozlemerikci543450 birmumine benim taze değil ekimde toplandı kasım aralıkta dinlendirme yaptık 20 Ocak dediler bana 15 güne denk geliyor herkese 10 da felan yapın demişler burda benimki 15 😊galiba net olsunndiye ama evde pazar günü erken gebelik yapıcam galiba 🤣
Ertugrulgulcem24 Ozlemerikci543450 canımmm şimdi gördüm transfer olmuşsun çok mutlu oldum senin adına
Ozlemerikci543450 Ertugrulgulcem24 teşekkür ederim cumartesi oldum bugunn transfer günü hariç 3 günüm ☺️zaman asla geçmiyor
birmumine Ozlemerikci543450 zamanın geçmemesi çok zor ya sanki transfer olalı yıllar olmuş gibi ama sadece üç güncük olmuş 😂
birmumine Ozlemerikci543450 şu zaman yaparım diye düşündüğün tarih var mı hiç 😁🤭 cumaya bir denesem mi diye aklımdan geçmiyor değil
Ozlemerikci543450 birmumine bende test aldım kargoda geliyor ama olumsuz görmekten de korkuyorum biraz ya aşırı bi uyku halim var bugün resmen uyuyarak akşam ettim bu normal n acaba ya sende varmı bişeyler