Ozlemerikci543450 Pera_aslan göğsüm de hiçbişey yok benim hiç olmadı bel kaşık arada oluyor aha adet oluyorum galiba gibi hani öyle bi ağrı ama sonra bi anda yok oluyor
Pera_aslan Ozlemerikci543450 yok istemedi vermekte istemiyorum 2 kere hayal kırıklığı yaşadım zaten korkuyorum salı randevum var
Ozlemerikci543450 Pera_aslan en güzeli ya boşver verdikçe saha stres bi durum oluyor Allahım izni ile Salı keseni görürsün 🙏iyi düşün hep bende pozitifi alabilirsem belki Salı benide çağırır
Nadirek Pera_aslan versen için rahat ederdi bence arttı istenilen gibi 6.hissim kuvvetlidir. Seni erken çağırmış beni ta ayin 27 sinde çağırdı doktor
Pera_aslan Ozlemerikci543450 evet inşallah bi yanım ver diyor bi yanım bekle diyor zaten kaderimizde ne varsa o olucak ama düşünmeden edemiyorum sürekli ağlıyorum eşimde yanımda sağolsun psikolojik olarak kötüyüm 🥲
Nadirek Pera_aslan ediyo canım arada kasiklarim batiyo karnımda çok feci gaz var ama iğneye bağlıyorum gün aşırı yaptırıyorum yatırdığım gün karnım davul gibi ertesi gün normal su ara lekelenmem olunca hergun yaptırıyorum o ayrı sen nasılsın var mi belirti agri sızı
Pera_aslan Nadirek yok Kasıklarım ağırıyordu artık ağırmıuor sadece göğüslerim dolgunlaştı ağırıyor biraz hassaslaştı yani
Pera_aslan Nadirek işte bi yanımda korkuyor vermeye bekle diyorum Salı görürsün diyorum zaten kese oluştu mu oluşmadı mı 🥲
Nadirek Pera_aslan nasıl istersen canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Nadirek Pera_aslan benimde bel ağrım kasik agrimdan fazla karnım ağrıdığı zaman kasiklarimda agriyo rahatsız edici
Elizzz06 Bugünkü değerim 150 çıktı kızlar doktor pazartesi kan vermemi söyledi ya kimyasal olur yada bir anda artar dedi onu takip etmemiz gerekiyor dedi bakalım beklemedeyim Allah büyük belki de geç tutundu bilemeyiz 🙏🏻
Nadirek Elizzz06 inşallah düzenli artar canim Allah hepimizin ne düşüncesi sıkıntısı varsa gidersin inşallah
Nadirek Papatyaaaammmm 11 haftalık bebek kaybim var oda tüp bebekti kan sulandiriciyi kestikten 1 ay sonra kalbi durdu pıhtılaşma testi yapmadılar ama doktorum ne olur ne olmaz diye doğuma kadar kan sulandirici iğne kullanacaz dedi
Pera_aslan Elizzz06 bizden kan almışlardır sadece eşimle taşıdığımız bi hastalık varsa beneğe geçen var mı diye genetiğimize baktılar sonuç temiz çıktı çok şükür ama 2 kaybım var şimdi yine hamileyim Salı kontrolüm var korkularım çok ama Allah büyük 🙏🏻🙏🏻
Ozlemerikci543450 birmumine canım gitmedim pazar akşam gideceğiz eşimle bide ben şuan ovıtrelle de vuruluyorum 1 dozu 3 güne böldürdü doktorum o yüzden omunda etkisi olur sanırım pazar akşam 9 da eşim işten geliyor hemen götürecek medikal park tabvericem ortalama 1 saate çıkıyor orada sonuçlar 🤣bugünde gene test yaptım artık kopkoyu çıkıyor da 🤣