Mavi03 Pera_aslan kese kontrolü falan yapar belki doktor daha iyi bilir canım bende çok bilmiyorum her doktor da aynı olmuyor
Ozlemerikci543450 birmumine pazar akşamı benim hatta pazartesi de ben pazar gecesi gidip vericem eşim işten gelince artık yeter 🤣
Nadirek Ozlemerikci543450 çok şükür canım çok şükür Allahim tamamına erdirsin hepimizin inşallah. 🤲 günün gelince seninkinide duyup uçalım havalara inşallah 🥰
Ozlemerikci543450 Nadirek bozma bozma kesilir o ben 2 ampul daha kalçadan progestan yaptırdım anneme progestanım uçacak bu gidişle 🤣
Nadirek Ozlemerikci543450 bana tek ampul promester kullandiriyo ama daha kesilmedi. Ne güzel annen yapiyomus progestan 50 dehşet yakiyo ya zor yürümüştum diğer gebeligimde😂
Ozlemerikci543450 birmumine benim 15. Gün kafayı sıyırcam galiba benimki gel kalbini duyalım diyecek 🤣çocuk büyüdü içimde ahahahha
birmumine Ozlemerikci543450 gidince direk keseyi görün diye mi acaba beta takibi ile falan uğraşmayın diye
Ozlemerikci543450 birmumine benimde aklıma bu geliyor hani hiç artış stresi vs yaşama diye gibi geldi walla gidince sorucam 🤣
Ozlemerikci543450 Nadirek kalça varya vururken yanmıyorda birkaç saat sonra başlayan ağrısı 3 günde geçmiyor felaket bişey oturtamıyorum üstüne 🤣eşimde annemde iğne yapıyor saolsunlar da eşim kıyamıyor ben vuramam diyor top anneme kalıyor