Cambardak__ Gamzealptkn bende 27sinde transfer oldum tutmadı reglim başladı ama öyle bir ağrı çekiyorum ki tarifi yok resmen kıvranıyorum düşük yapıyorum sanki…
Gamzealptkn Cambardak__ yaa benm de dünden önceki gün bıçak saplanıyodu sanki bugn yok akıntım var ama her akntıda regl oldm sanıyorum
Elizzz06 Ozlemerikci543450 kızlar cumartesi transferimin 9. Günüydü 5. Gün embriyosu değerim 81 çıktı düşük mü sizce
Ozlemerikci543450 Elizzz06 bence normal canım değer herkeste farklı çıkıyor bazılarında daha yüksek bazılarında daha düşük sebebini bilmiyorum ama artış güzel çıkarsa bence hayırlı olsun ❤️
Elizzz06 Pera_aslan canım kan verdin mi benim cumartesi 9. Gündü 81 çıktı bugün artış için tekrar kan verdim
Pera_aslan Elizzz06 verdim canım az önce bakalım kaç çıkıcak ilk defa verdim bu arada bu gündü zaten kan testi günüm
Ozlemerikci543450 Pera_aslan çok heyecanlı rabbim güzel yüksek yüksek betalar göstersin yaz mutlaka ❤️
Nadirek Ozlemerikci543450 Amin inşallah canım darısı seninde başına güzel sonuçlar verelim birbirimize inşallah
Nadirek Ozlemerikci543450 senin kahverengi leken durdu mu canım benim 2.gun hala devam ediyo ya doktoruma sordum kahve kan eski kandır önemli değil dedi ecopirini kesti promester igneyide hergun yap dedi gün aşırıydi senin kaç gün sürmüştü lekelenmen
Mavi03 Bunları yazarken ellerim titriyor şimdi sonucum çıktı 390.5 kendimle beraber isteyen herkese dua ediyorum Rabbim bizlere, isteyen herkese sağlıkla pozitif alıp, sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin inşallah 🥹
Betuuull Mavi03 Hayırlı olsun canın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🤲🏻 bize de dua et böyle güzel sonuçlar alalım ben de bekliyorum bugün kan verip vermemekte çok karasızım
Ozlemerikci543450 Mavi03 çok mutlu oldum gerçekten Allahım kucağınıza da aldırsın bugün kaçıncı gündü maşallah değer gayet iyi oturup ağlıcam şimdi 🤣bugün pozitif alanlara sevinip ağlama günüm ❤️