Kubraa-1 Kızlar son adet tarihi 5 Aralık olanlar ne durumdasınız regl oldunuz mu? Ben olmadım ama gebelik olsaydı idrar testinde çıkmaz mıydı
dmom26 Kubraa-1 bende aynı durumdayım canım 40 gün önce en son adet oldum ama test kan hepsi negatif 😿😿
Nz1 Kubraa-1 canım benim de 5 Aralık. 12 sinde korunmasız birliktelik yaşadık, adet gecikmesinin 3. Günü test yaptım pozitif çıktı elhamdulillah 🥰
Busra_47 Kubraa-1 benim canım pozitif sonuç 9 gün erken öğrendim Erken gebelik testi ile silik çizgi
Kubraa-1 dmom26 kadım doğuma gitmeyi düşündünüz mü benimde 33.gün bir hafta daha olmazsa kan verip gitmeyi düşünüyorum umarım kötü bir şey yoktur
dmom26 Kubraa-1 bakalım ayın 7 snde randevum var ama kan vermiştim cuma günü onun sonucunu yarın öğrenicem ondan sonrada randevuya gidicem hayırlısı olsun hakkımızda
Kubraa-1 dmom26 benimde ilk olacak canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah , geç döllenme mi diyorum ama ben hiç geç adet olmam ki 28 günü bile 1-2 kere anca görmüşümdür hep 26 27 olurum
dmom26 Kubraa-1 geç döllenme olabilir diyorlar ama doktora gitmeden bilemeyiz kafam karmançorman oldu hepten
Burcutku Benımde en son adet günüm 5 Aralık reglim iki gün gecıktı test yaptım pozitif çıktı silik ama tam emın olamıyorum heveslenmek istemıyorum bundan önce kımyasal geçirdim 5,6 gün daha bekleyeceğim
Burcutku dmom26 testte pozitif olmuştu çift çizgi betamda 160 falan cıkmişti ama gecıkmenın 5.gunu regl oldum adet kanamasıyla atmiştim beta da düşmeye başlamıştı bu şekilde kımyasak gecırmiştim o yüzden bu çift çizgilere bıle sevınemedım beklıcem bakalım 6,7 gün daha
Kubraa-1 dmom26 ben var diye biliyorum canım kaset ilerleyen gebelikleri gösteriyor, erken gebelik daha hassas
Burcutku Nz1 canım nasıl çıktı koyu mu silik mi bende de pozıtf çıktı şükür umarım herşey güzel ilerler ikimiz için