Rbya Kızlar merhaba hamileliğimin 30+5 günündeyim aşırı derece de akıntım arttı günlük ped kullanıyorum sürekli sıvı bir şekilde de değil yumurta akı gibi beyaz renkte ve bu durum beni aşırı rahatsız ediyor benim gibi olan var mı aranız da
ceren-123 Rbya 36+3 aktığını hissediyorum bende o haftalarda da vardı ama şuan çok yoğun doğum yaklaştığı için dedi doktorum normal olduğunu söylüyor
Kardelen_nur Rbya enfeksiyon olabilir ve bende de aynı durum var. Günlük ped takmak aslında doğru değil ben de takıyorum namaza engel olmasın diye. Bir de şey duymuştum hamilelik boyunca kadın adet olmadığı için adet zamanlarında akıntısı çok olur diye ama ne kadar doğru bilmiyorum
monica50 haftadayım hamile olduğumu öğrendiğimden beri iç çamaşır değiştirmekten helak oldum kuru hissetmeyi özledim
Rbya ceren-123 Benim de şuan çok yoğunlaştı korkum hani suyum gelse nasıl anlayacağım onu bilmiyorum o kadar çok akıyor ki çamaşıra geçiyor artık
Rbya Kardelen_nur Evet ped takmak mantıklı değil biliyorum ama ped takmayınca da olmuyor çünkü bazen pedden bile çamaşıra geçiyor doktorlar normal diyor benimki de aynı şeyi söylüyor
Rbya Jasmine2426 Gerçekten benim de öyle şimdi hamileliğin sonlarına doğru daha da arttı doğuma kadar sürecek heralde öyle görünüyor 🤦🏻♀️
ceren-123 Rbya Su gelişi berrak olur ve sürekli gelmeye devam eder anlarsın akıntıdan farklıdır. Dün sordum doktoruma bu cevabı verdi
Jasmine2426 Rbya ben suyum geldi diye gittim akıntıymış sızıntı şekilde geldi sandım test yaptılar su değilmiş o derece içimden aktı gitti hissettim yani bide valla 38 haftadayız iyice arttı akıntı
Rbya ceren-123 Gerçi daha erken suyun gelmesi ama belli de olmuyor bazen erken de olabiliyor hayırlısıyla sağlıkla inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız 🙏🏻🐣
Rbya Jasmine2426 Evet bende ondan korkuyorum bende 31 haftaya gireceğim sizin çok az kalmış doğuma hayırlı doğumlarınız olsun inşallah