Mrvsmt2502 Ggamz onu bilmiyorum ben . Anket çözdüğüm bi uygulama var adı deemy ama çoğu kişiye anlatınca bunları kiminle ne komuştum karışıyor.
Ggamz Mrvsmt2502 dediğiniz yazdım çorap uygulaması ilk o çıktı bende onu indirdim dediğiniz gibi anket çıkıyo yapıpn bazıları puanlı bazıları paralı
Mrvsmt2502 Ggamz deemy google playden inmiyor instagramda numaraları var mesaj atınca uygulama linki atıyorlar. Oda iyi aslında anket 17 18 tl oluyor ordan da 3 kez çektim para ama sık sık anket gelmiyor
Mrvsmt2502 Zeynep9120 70772 referans kodum ama referans kodu olmadan da girebilirsiniz neden olmadı ki
Zeynep9120 Mrvsmt2502 o kısmı atlatıp girdim oluyoms ben olmaz diye kod istemstm tsk ederm genel anlamda nasıl bsey bu nasıl psra kazanıyosunz anlatırmısnz sizi yormazsam :)
Mrvsmt2502 Zeynep9120 anket geldiğinde anketin istediği şeye göre anketi çözmelisiniz mesela kadın olarak üye oldunuz ama anket erkeklere yönelikse anketi çözerken erkek seçmelisiniz. Bazı anketlerin girişinde şartlar oluyor atıyorum ped anketiyle kadın 20 30 yaş arası falan yazar yaşınızı bu yaş aralığında yazmalısınız. Bide mesela online alışveriş anketi çözüyorsjnjz diyelim online alışveriş yapan kişi istenir siz en son 6 ay önce online alışveriş yaptımı işaretlerseniz anketten atar. Yani kısaca anketin istediğini vermek gerekiyor 🤗 başka sormak istediğinix varsa cebaplıyım
Begleyna Mrvsmt2502 anasayfada okudukça puan kazan başlığının altında hemen ona basın üzerinde sarı çizgi dolana kadar bekleyin 150 200 mono puan olarak veriyor görürsünüz mutlaka
Mrvsmt2502 Zeynep9120 deemy de direkt para kazanıyorsunuz anletlerin fiyatı var uzun versiyon 17 18 tl kısa versiyon 0.5 tl diye yazar . Alt sınır olmadan her perşembeye kadar ödeme almak istediğinizi belirtirseniz perşembeleri ödeme günü direkt banka heabınıza atıyorlar
Pamuk Balbebek012 Evet canım bankanın mobil uygulamasindan olduğu icin guvenilir.Bazen düşüşlerde oluyor ama uzun vadeli birikim yapacağın icin bekleteceksin etkilenmiyor.
Begleyna Mrvsmt2502 evet o şekilde oluyor, yani boş vakitlerinizde yapabilirsiniz sonuçta bir emek sarfedilmiyor 😊 küçük miktarlar büyüdğkşe güzel gelirler oluyor, bende sonradan anladım umursamadığımı 25 30 krşlar biriktikçe büyük meblalar oluyor.💐