Talentedmom Betuuull ben pozitif görüyorum çok net 2 çizgi var diğer testten de dene istersen eski testlerden
vilanelle cerkes46 canım bugün bi daha yapsana ovuyu merak ettim nasıl olacak? sanki koyulaşıyor, bence de bu gebelik olabilir ben pcosum ama ben bile çift yumurtlamıyorum çoğu zaman
cerkes46 vilanelle normalde ovulasyon testini saat 11de yapın olarak yazıyor kullanma kılavuzunda yarın saat 11de tekrar yapıcam bugün sabah 8de yaptığım en son test
cerkes46 vilanelle yumurtlamami bilmiyorum adetmi olucam onuda bilmiyorum ama benim göğüs ağrım sadece adetin 1. Ve 2. Günü olurdu 2gundur göğüslerimin yanları felaket ağrıyor ve uçları sürekli uyarılmış gibi
vilanelle cerkes46 tmm burdan takip edelim^^ inşallah vardır, bahsettiğin göğüs ağrısı da adetine ççok var daha erken yani, belki de gebeliktir:)
vilanelle cerkes46 ama ovu testini sabah yapma zaten erken saatte yüksek çıkıyo LH, akşam üzeri yap bence 6 gibi, seni yanıltmasın yani sonra daha çok üzülüyo insan:(
SalihaHakanetin cerkes46 adet gününe kaç gün var ama benim dediğim dah koyu bir çizgi sizi umutlandırmak istemem tabiki herşey gönlünüzce olsun inşallah 🙏
Betuuull SalihaHakanetin Canım bu da bugünkü testim alttaki yazısız olan at demiştin ya dün buna ne dersin kan verip vermemekte kararsızım eşim verelim diyor ama
SalihaHakanetin Betuuull canım ben hiç beklememiştim anında gitmiştim dua ediyorum rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah gidersen sonucu paylaş cnm merak ederim olumsuzda olsa üzülme sakın kalpten inanıyorum olacak 🤲diğer yumurtlama gününü değerlendir din ama demi cnm
Mervelaa Betuuull hamile olabilirmisin inşallah ben oğluma hamile kaldığımı aynı böyle ovülasyon testleriyle ögrendim net bi şekilde öğrenmek için sağlık ocağına git kan ver bence
SalihaHakanetin Betuuull yaa şimdi gördüm rabbim sevindirsin inşallah sizi üzmek yada umutlandırmak değil niyetim inanın ben de aynısı bu yaşadım o yüzde in yazdım sizede olumsuzda olsa üzülme sakkın sonucunu senin kadar heyecanlı bekliyeum cnm
Betuuull SalihaHakanetin canım negatif sonuö maalesef sanırım 2. Kere yumurtluyorum ama neden anlamadım bugünü de değerlendirdim ama kasıklarımda ve tahminde ağrım var sancılanıyor midem yanıyor anlam veremedim acaba erken olduğu için de mi çıkmamış olabilir bat 15 çünkü