Reina Ozlemdmrkn benm bebeğimin 15. Günü bugün. Ve 200 grama yakın verdi. Son bi kaç gündür tekrar almaya başladı. Ve halen doğduğu kilodan 20 gram az. Çok normal zayıflamaları. Sağlıklı olsunda, inan kilosu hiç önemli değil
Eslemyaren Ben doğum yaptım cnm çok sukur bebek kuveze girmedi ultrason da 2370 gr gözüken bebeğim 2760 gr doğdu normal doğum çok istedim fakat sancı çekerken bebeği kalp ritmi düştü acil sezeryan oldum darısı tüm hamilelere 😊 Neshan R_Arslan Reina Ebbrruu
R_Arslan Eslemyaren yaa hayirli olsun dogumun suan sen ve bebek nasilsiniz Allahin izniyle birsey olmaz canim uzulme benimde kuzenimin bebegi minicik dogdu olcumde kilosu yanlis olculmus ama kuveze falan girmedi uzulme dua et💟
Eslemyaren Neshan sebepsiz dedi doktor çünkü plesenta kan akışı suyu herşey normal benim gibi bi kaç kişi vardı hastanede hamilelikde görülebilen bişey mis
Neshan Benimde 35+2 günlük fakat devlet hastanesinde 3 hafta geri görünüyor dayanamadım özelede gittim özelde 34 hafta olarak görünüyor 9 gün geriden görünüyor Kafam çok karıştı 😔 benimde kontrollerim artık haftada 1 hem özel hem devlette ,Rabbim bebeklerimizi sağlıklı olarak kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Eslemyaren Neshan benim 3 hafta geri o yüzden anne karnında kalmasindansa dışarda kilo almasına karar verdi doktorlar
MihmininAnnesi Eslemyaren çok şükür gözün aydın canım benim Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. İyisiniz ikinizde de mi
Mrvkzlkya Eslemyaren korkma bence sen yine kadın doğuma git benim bebeğime ilk başta 2 hafta önde gidiyor dediler 1 ayda 100 gram aldı şuan kaç bilmiyorum 39 haftalığım 2 kilonun üstündeki bebekleri kuveze almiyolar merak etme canını sıkma sen uzulursen bebeğinde etkilenir