Eslemyaren Kızlar suan hastanedeyim 37+0 günlük sat göre fakat ultrason da 34 haftalık bebek 3 haftada 100 gr almış gelişim durmus devlette gidiyorum doktorum acil kadın doğum yönlendirdi bu durumu yasiyan varmı moralim çok bozuk suan 2450 gr olmuş doğum yapılır mı kuveze girermi kafamda birsürü soru 🙁😴😓
Gizem1504 Eslemyaren Doktor gelişimi durmuşmu dedi ayrınyılı ultrasonla baksaydı benimde 2 hafta gerideydi ama dopplerde bişey çıkmadı daha önceleri gerimiydi peki yoksa haftasıyla uyumlumuydu
Edaceho Eslemyaren girip girmemesi bebeğine bağlı canım öyleki 40 haftalik 4 kilo bebekler bile giriyor ki korkma inşallah girmez
CemileSezer Eslemyaren bu şekilde bi post açmıştım bende dün 37 haftalık bebeğime 34 hafta denildi. Bugün başka doktora gittim herşeyim normal çıktı bi sıkıntımız Yok bence korkmayın . Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
Rabia87 Eslemyaren benim bebeğimde 35 haftalık 4 hafta bi geriliği var. Kilo alımı çok yavaş şuan 1900 gr ve 2 hafta sonra doğum yaptıracaklar 😔 allah yardımcımız olsun hepimizin , hayırlısıyla sağ Salim kucağımıza alalım bebişlerimizi 🙏🙏🙏
Eslemyaren Gizem1504 daha önce böyle bişey yoktu gayet herşey yolundaydı bayagi baktı şimdi acil kadın doğum yönlendirdi ordaki doktor baksin ona göre karar verelim gelişim durmus bu şekilde anne karnında durmasindansa dışarda kilo alsın dio
MihmininAnnesi Canım seni çok iyi anlıyorum bende sata göre 39+1 olması gerekirken karın çevresi 34 Te baş çevresi 35-36 da popo çevresi 37 de kalmıştı. Bana da gelişimi durdu dedi doktorum. Ultrason da kilosu 2.400 de gösterirken 2 gün sonra doğum yaptım 2760 gr doğdu bebeğim. Gayet de sağlıklıydı. Küvöze de girmedi. Sen içini ferah tut. Rabbim yardımcınız olsun :)))
Eslemyaren MihmininAnnesi amin cnm acil yönlendirmesi tedirgin etti beni sadece doktor gideyim bakayım ne diyecek hayırlısı 😓
MihmininAnnesi Eslemyaren bana da aynısını dediler ertesi gün yatış verdiler dışarda kilo alsın demişlerdi şu an 2 aylık olduk bile . Sağlıkla al kucağına bebişini inşallah :)))
R_Arslan Eslemyaren canim doktorlar genelde hep boyle korkutucu yaklasiyor ama Allahin izni ile hicbirsey olmaz bircok kisi var ayni seyi yasayan bebekleri hep saglikli uzulme💟 dua et icini ferah tut
Eslemyaren Rabia87 Yelizbck Gizem1504 CemileSezer R_Arslan MihmininAnnesi Üniversite hastanesi doc doktor özel giriş yaptım burdaki doktor yatis verdi ve doğum başladı cnm normal doğum suan sncim var bebek 2344 gr olarak olctu burda ki doktor bakalım inş kuveze girmez 😓😓
Eslemyaren Gizem1504 cnm gitti doktor fakülteye yönlendirdi ordaki hocalar doğum derse doğum karar verecekler şimdi gidiyorum
Yelizbck Eslemyaren bazen ultrasonda mm kaç ölçerler ve yanlış hafta gösterir. Sıkma canini sağlıkla gelsin haber ver
CemileSezer Eslemyaren inşallah girmez canım hayırlısı ile atlatırsın haberdar et bizleri de allah yardımcınız olsun