minikbebegim06 şimdi tüm yorumları okudum da malesef anlatamayacağız, boş verelim. Bizim ülkede, pastörize günlük süt bilinmiyor, katkı maddeli uzun ömürlü karton kutu süt ile aynı şey zannediliyor. Pastörize işleminin ne olduğu da bilinmiyor, içine birşeyler katıldığı sanılıyor. Oysa ki sadece sütü alıp belli ısıda sterilize ediyorlar ama yok, yani okumayan, araştırmayan, ninemize bir şey olmadı diyen zihniyete hiç kimse hicbirseyi anlatamaz. Hepizin yaşlılarımızdan üç düşük yaptım, iki ölü doğum yaptım diye duymuyor muyuz, sebebi çoğunun bunlar işte ama bilmiyorum. Toksoplazma nedir, neden olur Allah korusun gebe iken es kaza geçirilse neler olur bilen yok. Yani bu kadar açıklarken, laf yatıştırmak yerine Google a hamilelikte çiğ süt yazsalar onlarca bilimsel araştırma, makale, veri çıkacak ama yapmayacaklar malesef evde bir saat kaynattiklari içinde hiçbir besin değeri kalmadığı gibi bakterileri de ölmemis o sütü içmeye devam edecekler. Ne diyim Allah taşıdıkları cana acısın olumsuz bir durum ile inşallah karşılaştırmasın 🙏