Edamy caglaoztrk ay o konuda şanslıyım o zaman sağ olsun arayan gelen komşum var her zaman olmasa da buna şükür o zaman ☺️
Noluyoya Bus-ra590 Beyza2329 panik atak çok zor bi hastalık gerçekten yaşamayan bilemez ben ilaç kullanıyordum hamilelikten önce hamile kalınca bıraktım ama zorlanıyorum baya dua ediyorum kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum ama çok zor sürekli zihinde bu olması zihni sürekli başka şeyle meşgul etmek gerekiyor
Noluyoya caglaoztrk çekmeköyde nerdesiniz bende çekmeköydeyim:) 3 ay falan oldu taşınalı bende hiç çevre komşu bulamadım çok sıkılıyorum eskiden ne güzeldi canımız sıkılsa komşuya giderdik şimdi malesef
Noluyoya caglaoztrk bizde metrogarden tarafına yakınız mehmet akifte. Çok uzak değiliz kaç yaşındasınız :)
Meri3535 myavocado olması gerekeni ne güzel anlatmışsınız. Başka ekstra bişeye bile gerek yok anlattıklarınız bu dönemi atlatmaya yeter de artar bile 😇
myavocado Meri3535 🙏🏼 tabi ben çalışmadığım ve başka çocuğum da olmadığı için konforlu bir gebelik dönemi geçirdim, çalışana ve başka çocuğu- çocukları olanlara Allah yardım etsin, daha zorlayıcı geçer 🥲
Bus-ra590 Noluyoya evet bende bilirim çok zorlanmıştım zamanında yoğun yaşıyordum hayattan zevk alamıyorsun resmen.. inşallah bebeğin olduktan sonra daha iyi hissedersin
Beyza2329 Noluyoya doktor kontrolünde ilacınızı kullanabilirsiniz sanırım biraz araştırmıştım . Ben ilaç kullanmıyorum fakat zorluyor bazen sürekli olumsuz şeyleri düşünmek yüreğimi sıkıyor ben örgü kurs vs şeylere başldım sizde düşünün isterseniz
Liimon caglaoztrk kedilerim var onlarla bahçede yürüyüşe çıkıyoruz. Amigurimi yapıyorum bebeğim için ve sayılarla boyama yapıyorum bebek gelince yapamam. Zaman kalırsa da kitap okumaya çalışıyorum bir saat
Noluyoya caglaoztrk Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebekler olduktan sonra kimseye ihtiyacımız kalmaz yalnızda hissetmeyiz inşallah:)
Almira_ caglaoztrk eşiniz nerede? Ben de gyrbetteyim ama eşimle sürekli diasqriya çıkariz. Şehir dışına gezmeye vs gideriz
caglaoztrk Almira_ eşimle de zaman geçiriyoruz ama insan arkadaş da arıyor ben çok önem veriyorum arkadaşlıklarıma ama hepsiyle bi mesafe var aramızda ha diyince görüşememek üzüyor 🥲
Almira_ caglaoztrk herkes farklı huyda tabi. Ben de eşimle birlikte vakit geçirmeyi her şeye yeglerim.
Dagli31 caglaoztrk ben örgü örüyorum etamin yapıyorum gibi gibi el oyalayıcı şeyler yapıyorum asker eşiyim bundan dolayı sıfır arkadaş komşu eş dost olmadan yaşadım yıllarca 🥲❤️ dağ başı denecek yerlerde yaşadım kimseyi görmeden kendime oyalanacak el işleri buldum öyle vakit geçirdim hep şimdide aileme falan yakınım ama yalnızlığa alıştım tek takılıyorum bazen eşimle gider gelirim o kadar hiç yapacak bişey bulamazsam kahve yapıp hava almaya çıkıyorum veya eşimle geziyoruz izini oldukça o kadar 😊 ikizlerim doğunca zaten sıkılmaya vaktim kalmayacak 😊
Meri3535 myavocado çalışana bişi demiyorum evet zor oluyordur ama en azından sıkılmaz dışarı çıkıp nefes alıyor iki insanla konuşuyor. Hem evde hamileliği i geçirmek zorunda kalıp hemde küçük çocukları olanlara Allah cidden kolaylık versin bu çok daha zor katılıyorum. 😇