derinlesb1 Hanimlar Roborock S7 Max Ultra aldik Su hazneli ama yüzey temizleyici koyup koymamakta kararsizim.. yada koyabilirsem hangi markayi önerirsiniz ? Robotun bozulmamasi icin lzel bi yüzey temizleyici varmi ?
AnayimBenAna_ derinlesb1 bunu bende çok araştırdım güvenip kullanamadım mopunu yüzey temizleyicili suyla yıkıyorum ben
Kubraaa04 derinlesb1 yüzey temizleyici kullanmayın bence bende de aynı robot var haznenin içine 2 kaşık beyaz sirke koyuyorum 2 senedir. Kireç falan sorunu hiç yaşamadım ve arıtma suyu bırakıyorum tabi. Ama deterjan bırakıp bozan çok duydum. Ve oda oda olarak da bezini değiştiriyorum aynı bezle tüm ev olmaz diye düşünerekten
Kubraaa04 derinlesb1 teknosa da var bi ürün başka bi markanın robotu için üretilmiş onu da gördüm ama alıp denemedim dediğim gibi beyaz sirke bırakıyorum
mcansu derinlesb1 cesaret edip bişi koyamadım ben sorun yaşayan çok oluyormuş Geçen ama robot süpürgeler için üretilmiş deterjan vardı silmesi için belki ona denerim
Sumiire derinlesb1 vatan bilgisayarda görmüştüm ama alıp kullanmaya cesaret edemedim oksitlenmiş falan yaptırabilir diye makineye