Kivirkivir-35 Arkadaşlar selam bugün sabah hamilelik testi yaptım ikiside pozitif çıktı. Hemen kan testi vermeye gittim btc 250 çıkmış hmailemiyim. Pazar günü diye doktor yoktu gösteremedim
Kivirkivir-35 brtg regli olmadın bugün olmam lazımdı sabah hemen test yaptım birde bi kaç gündür karnım ağrıyodu hala ağrıyo kasıklarım regli olcakmışım gibi
brtg Kivirkivir-35 ya benimde öyle olacakmişim gibi agri giriyor gelen yok kan verdim 25inde 1.20 cıkti test yapiyorum pozitif kadin doguma gidicem yarin
Kivirkivir-35 Obirtazeanneee ayy çok tatlı siz nasıl erken öğrendiniz benim şıan 3 haftalık falanmıdır acaba
Obirtazeanneee Kivirkivir-35 canım benim kafam da yara çıktı acile gittim röntgen için hamile riskin var mı dedi olabilir dedim gebe çıktım sonra idrar tahlili yaptım negatif çıktı tekrar kan verdim 581 e yükselmiş darısı başına inşallah ❤️
Atyonlugra Kivirkivir-35 son adet tarihiniz sanirim 9 10 Aralık gibi o zaman 4 hafta filan oluyor hayirli olsun 😊
Kivirkivir-35 Atyonlugra adet tarihimin başlangıcı 5 aralıktı kuzum 5-6 gün sürüyor. Ben hep 30-31 günde bir eegli oluyordum ondan bugün yaptım. Sanırım normalde 28 gün sayılıyor
Atyonlugra Kivirkivir-35 o zaman dedgnze gore 4 hafta 4 günlük oluyor allah hayirli etsin insaallah saglikla kucaginiza alirsiniz
Atyonlugra Kivirkivir-35 2 gunde bir takibini yaptrin gerci doktorunuz zaten söyler Allah hayırlı etsin inşallah 🌷
Aybala_34 Kivirkivir-35 gözün aydın canım. Sağlıkla kucağına almak nasıp olsun inşallah.. gebelik için bu ay bişe uyguladın mı . Mesela ovülaston testi vs